Search

Ovo su aplikacije koje će vas spasiti prilikom svakog putovanja!

Ovo su aplikacije koje će vas spasiti prilikom svakog putovanja!

Sada možete putovati bez ikakvih briga

Image: Unsplah,
screenshot

Donosimo vam one aplikacije koje će vam u budućnosti olakšati svako putovanje - pa čak i samo pakiranje!

Svako putovanje donosi određenu dozu stresa, koliko god da smo uzbuđeni što odlazimo istraživati neku novu destinaciju. Bilo da je riječ o tome da smo zabrinuti jesmo li ponijeli sve što nam je potrebno na putu ili kada se točno moramo prijaviti na check-in, postoji mnogo detalja na koje moramo paziti da nam se putovanje ne bi pretvorilo u katastrofu. Srećom, moderna tehnologija danas nam na raspolaganju nudi brojne aplikacije koje nam svako putovanje mogu olakšati do te mjere da možemo reći da od sada putujemo bezbrižno. Mi smo odabrali osam aplikacija koje biste već sada trebali skinuti i iskoristiti na svojem sljedećem putovanju. Evo kako možete napraviti da vam odmor zbilja bude odmor!


Packpoint

Ovo su aplikacije koje će vas spasiti prilikom svakog putovanja! (фото 1)

Nikada više ne morate imati one "jesam li sve spakirala" trenutke jer ova aplikacija vam pomaže da organizirate sve stvari koje morate ponijeti sa sobom na putovanje. Ako volite raditi popise, Packpoint je prava aplikacija za vas. Intuitivna tehnologija ovog čuda čak će vam predložiti što da ponesete sa sobom prema kriterijima putovanja u koje se upuštate. Vaš je zadatak samo da prilikom pakiranja označite one stvari koje ste spakirali i dodate one za koje mislite da će vam biti potrebni.


Posto

Ovo su aplikacije koje će vas spasiti prilikom svakog putovanja! (фото 2)

Pronalaženje adekvatnog mjesta u kojem ćete nešto pojesti ili popiti, u državi u kojoj do sada niste nikada bili, može vam oduzeti dosta vremena, a postoji i mogućnost da naivno izaberete loše mjesto. Bilo da tražite neki otmjeni restoran ili unikatni, skriveni bar važno je da znate da idete na mjesto koje se isplati posjetiti. Posto je aplikacija koja prati vaše preferencije u jelu i piću i na temelju toga vam predlaže mjesta koja bi vam se mogla svidjeti u gradu u kojem se nalazite. Ako vam se mjesto svidi vi ga možete ocijeniti putem aplikacije i tako napraviti preporuku drugim osobama koje se također koriste ovom aplikacijom.


Jetzy

Ovo su aplikacije koje će vas spasiti prilikom svakog putovanja! (фото 3)

Ako volite putovati kao da ste dio lokalnog stanovništva, Jetzy je zabavna aplikacija koja pomaže turistima da se povežu s lokalnim stanovništvom mjesta u kojem se nalaze. S njima se možete povezati, družiti i naučiti više o mjestu koje istražujete. Postoji i bodovni sustav putem kojeg možete osvojiti nagrade u obliku besplatnih putovanja i sve to možete ostvariti ako ovu aplikaciju aktivno koristite.


App In The Air

Ovo su aplikacije koje će vas spasiti prilikom svakog putovanja! (фото 4)

Kada se nalazite na aerodromu, često dolazi do zbunjujućih situacija u kojima ne znate kada će vam zrakoplov poletjeti, koliko će dugo trajati check - in ili ne znate kada ćete točno doći na svoje odredište. App In The Air rješava sve probleme davajući vam točne informacije o tome kakav je status vašeg leta, procjenjuje koliko će vam trajati boarding te koliko ćete vremena potrošiti na check - in. Znajući sve ove informacije možete pametnije organizirati svoje vrijeme provedeno na aerodromu i ne biti u stresu da ćete negdje zakasniti.


ITranslate

Ovo su aplikacije koje će vas spasiti prilikom svakog putovanja! (фото 5)

Nema gore stvari nego da se nađete u nekoj državi u kojoj većina stanovništva ne govori toliko dobro engleski jezik, a vi se s lokalnim stanovništvom trebate sporazumijevati kako bi došli do informacija. ITranslate je aplikacija koja će vam prevoditi sve što vam je potrebno: tekstualne poruke, internetske stranice pa čak i verbalnu komunikaciju. Osim toga ona funkcionira i bez interneta, što je osobito korisno u zemljama koje nemaju dobru WiFi mrežu. S ovom aplikacijom nećete više imati problema u dolaženju do željenih informacija.


RedZone

Ovo su aplikacije koje će vas spasiti prilikom svakog putovanja! (фото 6)

Sigurnost bi na svakom putovanju trebala biti na prvom mjestu. Kada odlazite u istraživanje grada, morate biti sigurni da ste na pravom putu, ali i da je put kojim idete siguran. RedZone je prva navigacijska aplikacija koja vam sugerira koji dijelovi grada nisu najsigurniji za obilazak i koje biste trebali izbjegavati. Imajući takva saznanja, možete se bezbrižno uputiti u razgledavanje, znajući da ste na pravome putu, koji je uz to i siguran.


Hitlist

Ovo su aplikacije koje će vas spasiti prilikom svakog putovanja! (фото 7)

Ne trebate više tražiti povoljne avionske karte putem različitih internetskih stranica. Hitlist će za vas pronaći najpovoljnije karte koje su uz to fleksibilne po pitanju datuma kada želite putovati. Na ovaj način ne samo da ćete si olakšati putovanje nego ćete i uštedjeti novac. Aplikacija pokriva sve destinacije na svijetu i omogućava vam da organizirate svoje putovanje iz snova.


Spot

Ovo su aplikacije koje će vas spasiti prilikom svakog putovanja! (фото 8)

Još jedna aplikacija koja će pomoći onima koji vole da im je apsolutno sve organizirano. Spot vam daje preporuke od najvećih stručnjaka gdje da pronađete mjesto za noćni izlazak, najbolji hotel te koje su vam najbolje opcije za prijevoz mjestom u kojem se nalazite. Naravno, i ova aplikacija predložit će vam da posjetite ona mjesta koja najviše odgovaraju vašim potrebama.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više