Search

Ovo su top 3 dizajnerska hotela u Amsterdamu

Ovo su top 3 dizajnerska hotela u Amsterdamu

Izgledaju prekrasno

Tekst: E.G.


Image: Buro247.sg

Ako vam je nizozemska prijestolnica na listi budućih destinacija, obratite pažnju na ove zanimljive hotele!

Karakteristični nizozemski dizajn je prvo što ćete primijetiti u većini hotela u Amsterdamu, i to pogotovo u onim boutique klasifikacije. Iako postoji i cijeli niz hotela koji su uređeni drugačije, nekako nam se čini da je najbolje provjeriti što nudi i kako izgleda lokalni dizajn. Odsjednite u jednom od tri hotela koje smo odabrali i otkrijte zapanjujuću estetiku interijera u kombinaciji s magičnim pogledom na gradske kanale.

Pulitzer Amsterdam

Smješten u neposrednoj blizini kuće Anne Frank, ovaj hotel nudi osjećaj intime i privatnosti u samom centru grada. Avanturu započnite posjetom hotelskom restoranu Janzs, nazvanom prema obitelji koja je nekoć ondje živjela, te kušajte varijacije sjajnih međunarodnih jela s nizozemskim sastojcima, a potom se uputite u Pulitzer Bar. Naručite neki od odličnih koktela i poslužite se izborom knjiga. Opuštanje je zajamčeno. Što se tiče soba, uređene su u različitim stilovima, pa je najbolje da odaberete onu koja odgovara vašim preferencijama.

Ovo su top 3 dizajnerska hotela u Amsterdamu (фото 1)

Kimpton De Witt

Iako se rad o velikom hotelu, s 274 sobe i 9 apartmana, Kimpton De Witt posjeduje onaj posebni boutique šarm. U hotelskom restoranu kuha američki chef Sam DeMarco, koji spaja američke i nizozemske okuse, dok se u baru spravljaju kokteli inspirirani živopisnim četvrtima grada. Sobe su uređene prema načelima kombinacije tri stila: tradicionalnog nizozemskog, suvremenog europskog te art decoa. Isto tako, neki elementi u sobama nose potpis vodećih lokalnih dizajnera.

Ovo su top 3 dizajnerska hotela u Amsterdamu (фото 2)

The Dylan

Želite li iskusiti dašak života kakav je živjela nizozemska aristokracija, ovo je pravi hotel za vas. Sobe su rađene u pet različitih stilova, pa je ponovno na vama da odaberete onaj koji vam najviše odgovara. I dok su sobe zaista impozantne, The Dylan ima još nekoliko aduta zbog kojih ga često biraju i brojne poznate osobe. Restoran Vinkeles i chef Dennis Kuipers rade moderna francuska jela i ponose se Michelinovom zvjezdicom, dok se u baru spravljaju neodoljivi signature kokteli. 

Ovo su top 3 dizajnerska hotela u Amsterdamu (фото 3)

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više