Search

Planovi za ljeto 2020: Zavirili smo u luksuznu vilu u Komiži

Planovi za ljeto 2020: Zavirili smo u luksuznu vilu u Komiži

Izgleda prekrasno!

Tekst: BURO.


Image: PR

U Komiži, mirnoj oazi koju posjećuju oni koji traže kvalitetan odmor za dušu i tijelo, upravo se gradi predivna villa sa spektakularnim pogledom, samo nekoliko minuta hoda od povijesne jezgre grada. Ovaj vrlo ambiciozan projekt bit će dovršen već u ljeto 2020. godine. Autor impozantne zgrade je arhitektonski ured Gradit d.o.o., a besprijekorni interijer potpisuje poznati biro Arhikultura d.o.o.

Planovi za ljeto 2020: Zavirili smo u luksuznu vilu u Komiži (фото 1)

Villa Zoe sastoji od četiri etaže, u kojima se nalazi dvanaest vrhunskih apartmana s velikim terasama i pogledom na zelenilo, Komižu i more. Prilikom uređenja interijera vodilo se računa o svakom detalju. Moderan dizajn i kvalitetni prirodni materijali pružaju dojam luksuza, no ujedno i decentnog minimalizma.  Raspored prostorija idealan je I za obitelji  i za poslovne ljude koji žele investirati u objekt na moru, a koji će im se sigurno isplatiti u budućnosti.

Kvadratura apartmana kreće se od 55 do 97 četvornih metara. Svi apartmani opremljeni su po standardima kategorije 4 zvjezdice te, između ostalog,  imaju klimu, internet, vrhunsku elektroniku, video nadzor i alarmni sustav. Svi apartmani orijentirani su prema moru, te imaju velike terase, okružene pomno osmišljenim zelenilom. Sve terase djelomično su natkrivene i potpuno opremljene za cjelodnevno uživanje, a najveći apartmani imaju i male bazene za opuštanje u apsolutnoj privatnosti. Parking je osiguran za vlasnike stanova, no sve potrebno za idealan odmor nadomak je ruke.

Planovi za ljeto 2020: Zavirili smo u luksuznu vilu u Komiži (фото 2)

Koncept prodaje apartmana u Villi Zoe, "ključ u ruke", privlačan je za sve kupce koji žele potpuno uređeni prostor o kojem ne moraju brinuti tijekom godine, jer je u ovaj prodajni paket uključeno i održavanje od strane investitora. Nadalje, vlasnici, uz podršku investitora, mogu iznajmljivati svoje apartmane u razdoblju kada u njima ne borave, što ih čini još vrednijom investicijom. Vila Zoe pružit će novim vlasnicima stanova sve potrebno za potpuno uživanje u moru i predivnoj, autohtonoj Komiži.

Planovi za ljeto 2020: Zavirili smo u luksuznu vilu u Komiži (фото 3)

Planovi za ljeto 2020: Zavirili smo u luksuznu vilu u Komiži (фото 4)

Planovi za ljeto 2020: Zavirili smo u luksuznu vilu u Komiži (фото 5)

 

Planovi za ljeto 2020: Zavirili smo u luksuznu vilu u Komiži (фото 6)

Planovi za ljeto 2020: Zavirili smo u luksuznu vilu u Komiži (фото 7)

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više