Search

Plovite Jadranom sa stilom

Plovite Jadranom sa stilom

Hrvatski boutique kruzer La Perla


Image: PR

Ovo je luksuzni brod hrvatske proizvodnje koji će vas provesti kroz ljepote jadranske obale i opustiti sva vaša osjetila

Zamislite brod na kojem biste opuštenije mogli uživati u istraživanju božanstvene hrvatske obale, njenih 1000 otoka, mjesta odlične zabave, područja bogate prošlosti i skrovitih plaža. Luksuzni brod za krstarenje Jadranom Boutique cruise ship La Perla i njenih osam članova posade jamči prvoklasnu uslugu. Na glavnoj palubi jahta La Perla ima osam udobnih i elegantnih dvokrevetnih kabina, te još pet u potpalublju. Ovaj luksuzan brod u Hrvatskoj nudi veliki i stylish salon s barom i terasom gdje se gosti mogu odmoriti i uživati u hrani.

Plovite Jadranom sa stilom (фото 1)

Sve prostorije ovog broda uređene su sa stilom, zadržavajući pritom raskošnu i elegantnu notu. Nimalo dosadan prostor krase topli tonovi zidova, pažljivo birani detalji koji ispunjavaju prostor glamurom. Terasu krasi ležaljka koja poziva na uživanje, a ako vam nije do izležavanja, tu ćete naći mnoštvo opreme za zabavu na vodi, opremu za skijanje na vodi, "bananu", opremu za daskanje na vodi i ronjenje. Gosti se mogu poslužiti i jacuzzijem na terasi za sunčanje, kao i teretanom. La Perla također ima i pomoćni brod od devet metara za transfer gostiju.

Plovite Jadranom sa stilom (фото 2)

Glavni kuhar broda koristi svoje obrazovanje i iskustvo kako bi povećao užitak gostiju svojim ukusnim jelima koja koriste samo najkvalitetnije svježe sastojke i izlazi ususret gostima kako bi njihove želje postale stvarnost. Priprema se vinska lista u skladu s rutama, tako da gosti mogu kušati i piti vina vrhunske kvalitete dok krstare brodom po regijama Lijepe Naše. Ovo je jedina jahta za grupe ove veličine na Jadranskom moru, koja je u svakom pogledu u skladu s MYBA specifikacijama i koja pruža luksuznu uslugu. Bazirana je u privatnoj marini u blizini Splita, a sve su rute jedinstvene te se kreiraju prema željama gostiju. Ako još niste zaplovili Jadranom, sad imate priliku to učiniti na brodu hrvatske proizvodnje koji krasi stil i elegancija, koja garantira apsolutno uživanje u svakom trenutku.

Plovite Jadranom sa stilom (фото 3)Plovite Jadranom sa stilom (фото 4)Plovite Jadranom sa stilom (фото 5)Plovite Jadranom sa stilom (фото 6)Plovite Jadranom sa stilom (фото 7)Plovite Jadranom sa stilom (фото 8)Plovite Jadranom sa stilom (фото 9)Plovite Jadranom sa stilom (фото 10)Plovite Jadranom sa stilom (фото 11)Plovite Jadranom sa stilom (фото 12)Plovite Jadranom sa stilom (фото 13)

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više