Traži

Plovite Jadranom sa stilom

Plovite Jadranom sa stilom

Hrvatski boutique kruzer La Perla


Fotografija: PR

Ovo je luksuzni brod hrvatske proizvodnje koji će vas provesti kroz ljepote jadranske obale i opustiti sva vaša osjetila

Zamislite brod na kojem biste opuštenije mogli uživati u istraživanju božanstvene hrvatske obale, njenih 1000 otoka, mjesta odlične zabave, područja bogate prošlosti i skrovitih plaža. Luksuzni brod za krstarenje Jadranom Boutique cruise ship La Perla i njenih osam članova posade jamči prvoklasnu uslugu. Na glavnoj palubi jahta La Perla ima osam udobnih i elegantnih dvokrevetnih kabina, te još pet u potpalublju. Ovaj luksuzan brod u Hrvatskoj nudi veliki i stylish salon s barom i terasom gdje se gosti mogu odmoriti i uživati u hrani.

Sve prostorije ovog broda uređene su sa stilom, zadržavajući pritom raskošnu i elegantnu notu. Nimalo dosadan prostor krase topli tonovi zidova, pažljivo birani detalji koji ispunjavaju prostor glamurom. Terasu krasi ležaljka koja poziva na uživanje, a ako vam nije do izležavanja, tu ćete naći mnoštvo opreme za zabavu na vodi, opremu za skijanje na vodi, "bananu", opremu za daskanje na vodi i ronjenje. Gosti se mogu poslužiti i jacuzzijem na terasi za sunčanje, kao i teretanom. La Perla također ima i pomoćni brod od devet metara za transfer gostiju.

Glavni kuhar broda koristi svoje obrazovanje i iskustvo kako bi povećao užitak gostiju svojim ukusnim jelima koja koriste samo najkvalitetnije svježe sastojke i izlazi ususret gostima kako bi njihove želje postale stvarnost. Priprema se vinska lista u skladu s rutama, tako da gosti mogu kušati i piti vina vrhunske kvalitete dok krstare brodom po regijama Lijepe Naše. Ovo je jedina jahta za grupe ove veličine na Jadranskom moru, koja je u svakom pogledu u skladu s MYBA specifikacijama i koja pruža luksuznu uslugu. Bazirana je u privatnoj marini u blizini Splita, a sve su rute jedinstvene te se kreiraju prema željama gostiju. Ako još niste zaplovili Jadranom, sad imate priliku to učiniti na brodu hrvatske proizvodnje koji krasi stil i elegancija, koja garantira apsolutno uživanje u svakom trenutku.

 

Povezani tekstovi

Buro 24/7 izbor

više