Search

Pogledajte kako izgleda najluksuzniji resort u regiji koji se otvara na proljeće

Pogledajte kako izgleda najluksuzniji resort u regiji koji se otvara na proljeće

Tekst: BURO.


Koliko nam nedostaju putovanja od jedan do milijun? Beskonačno. Pravit ćemo se da godina iza nas nije postojala i veselimo se narednom periodu koji će sigurno biti bolji. Pa ako vjerujete da ste zaslužili vrhunski odmor, i to blizu nas, jedno fantastično mjesto uskoro otvara svoja vrata i vrijedi ga rezervirati na vrijeme.

S nestrpljenjem iščekivani One & Only Portonovi u Crnoj Gori dočekuje goste već u proljeće 2021. Ovaj ultra luksuzni resort bit će prvi One&Only u Europi i postat će najmodernija destinacija na Jadranu. Uz Chenot Espace, ekskluzivni wellness koncept za goste koji žele voditi aktivniji, zdraviji i uravnoteženiji život, resort će ponuditi i Sabia by Giorgio Locatelli restoran na čijem će čelu biti Giorgio Locatelli - jedan od najboljih talijanskih kuhara na svijetu.

Pogledajte kako izgleda najluksuzniji resort u regiji koji se otvara na proljeće (фото 1)

One&Only Portonovi se nalazi u Herceg Novom – na ulazu u predivni bokokotorski zaljev, zaklonjenu idilu crnogorske obale Jadrana, okruženu spektakularnim planinama. Ova nautička oaza s 238 vezova, locirana je u Portonovom - mjestu koje je dizajnirano po ugledu na arhitektonski stil i impresivne razmjere starih venecijanskih palača. Taj dizajn i stil prožimaju grandiozne fasade, kolonade, crveni krovovi od terakote, vrtovi i izvanredna lepezu unutrašnjih i vanjskih bazena. Privatna pješčana plaža će se nadmetati s najljepšima na Mediteranu.

Pogledajte kako izgleda najluksuzniji resort u regiji koji se otvara na proljeće (фото 2)

„Otvaranje One&Only Portonovi resorta je prekretnica u našoj povijesti jer nastavljamo proširivati svoj ultraluksuzni portofolio na nove destinacije diljem svijeta. Oduševljeni smo što možemo omogućiti stalnim gostima One & Only Resorta da uživaju na ovoj novoj lokaciji, ujedno prvoj u Europi” – kazao je Brett Armitage, glavni komercijalni direktor Kerzner International. „One&Only Portonovi postavit će standard za novi nivo luksuza u regiji s nenadmašnom uslugom, spektakularnim smještajem i nevjerojatnim iskustvima koja će se događati između planina i jadranske obale: "Posebno smo uzbuđeni zbog našeg ekskluzivnog partnerstva s Henri Chenot konceptom, koji će redefinirati uživanje u resortu, nudeći takozvane wellness programe od 360 stupnjeva. Za sve one koji žele biti dijelom životnog stila One&Only brenda, oduševljeni smo što predstavljamo privatne domove za goste koji žele ovo ljetovalište učiniti svojim domom”. – dodao je.


Pogledajte kako izgleda najluksuzniji resort u regiji koji se otvara na proljeće (фото 3)

Sve One&Only Portonovi elegantne gostinjske sobe, apartmani i vile dizajnirane su tako da gosti mogu uživati u veličanstvenom pogledu na okolnu marinu, zaljev i planine, s raznim mogućnostima povezivanja smještajnih jedinica za grupe ili obitelji koje traže fleksibilan prostor. Prostrane 123 sobe sadržavat će moderne kamine za hladnije noći, prostrane kupaonice s prostorom za ležanje, dnevni boravak iste veličine kao spavaće sobe, kao i velike terase, te prozore od poda do stropa kako bi gosti mogli uživati u jedinstvenom pejzažu.

Pogledajte kako izgleda najluksuzniji resort u regiji koji se otvara na proljeće (фото 4)
Pogledajte kako izgleda najluksuzniji resort u regiji koji se otvara na proljeće (фото 5)
Pogledajte kako izgleda najluksuzniji resort u regiji koji se otvara na proljeće (фото 6)

One&Only Portonovi Suite One je jednosobni predsjednički apartman s privatnim vinskim podrumom iz kojeg gosti mogu odabrati jednu od brojnih boca vina iz Europe i regije. Apartman ima blagovaonu na otvorenom za 12 ljudi, unutrašnji i vanjski kamin te poseban ulaz za poslugu.

Pogledajte kako izgleda najluksuzniji resort u regiji koji se otvara na proljeće (фото 7)

Resort će ponuditi dvije privatne vile: trosobnu Villa One (463m² unutrašnjeg i 1.750m² vanjskog prostora) i dvosobnu Villa Two (218m² unutrašnjeg i 930m² vanjskog prostora). Svaka vila je smještena u privatnom vrtu s bazenom za hidroterapiju i nevjerojatnim pogledom. Također je na raspolaganju tim kuhara i posluge.


Pogledajte kako izgleda najluksuzniji resort u regiji koji se otvara na proljeće (фото 8)

Pogledajte kako izgleda najluksuzniji resort u regiji koji se otvara na proljeće (фото 9)

One&Only Portonovi će postati ključna gastro-destinacija na jadranskoj obali s raznovrsnim prepoznatljivim, svjetskim kulinarskim doživljajima. Restoran Sabia by Giorgio Locatelli služit će rafiniranu južno talijansku kuhinju u stilu rivijere s fokusom na svježe plodove mora, povrće i svježi bar koji nudi organski crudo. Tapasake klub će biti opušten, ali živopisan klub uz bazen, a posluživat će suvremenu japansku kuhinju. U sklopu kluba je i bar gdje su u planu nastupi DJ-a. La Veranda će potencirati domaće sastojke i stilove kuhanja. Imat će otvorenu kuhinju i stanice za kuhanje uživo. Smješten u lobiju, Caminetti bar će dočekivati goste širokim pogledom na terasu, vrt i more, nudeći raskošnu listu pića, idealnu za aperitiv ili koktel nakon večere, kao i popodnevni čaj i zakusku. Izbor prilagođenih doživljaja za ručak u sobama bit će također dostupan 24 sata na dan.

Pogledajte kako izgleda najluksuzniji resort u regiji koji se otvara na proljeće (фото 10)
Pogledajte kako izgleda najluksuzniji resort u regiji koji se otvara na proljeće (фото 11)

Pogledajte kako izgleda najluksuzniji resort u regiji koji se otvara na proljeće (фото 12)

u suradnji s brendom Chenot


Pogledajte kako izgleda najluksuzniji resort u regiji koji se otvara na proljeće (фото 13)

Nakon ekskluzivnog globalnog partnerstva s vodećim stručnjakom za zdravstveni wellness, brendom Chenot, One&Only Portonovi će biti prvi One&Only resort koji će ponuditi Chenot Espace, koji podrazumijeva transformativno iskustvo detoksikacije i resetiranja tijela zasnovano na renomiranoj i utvrđenoj Chenot metodi. Chenotov pionirski pristup wellness-u kombinira najnovija znanstvena dostignuća i najbolje iz kineske i tradicionalne medicine. Chenot Espace u One&Only Portonovi resortu će omogućiti gostima da shvate što to utječe na njihovo starenje i kako da postave nove metode za poboljšanje performansi i blagostanja. Nakon početne faze konzultacija i naprednih dijagnostičkih testova od strane medicinskih profesionalaca, gosti će dobiti jedinstveni program koji uključuje konzultacije o prehrani, detoks menije, rasporede fitnesa, ciljane spa tretmane, aktivnosti oslobađanja od stresa i još mnogo toga. Opcije programa uključuju napredne i temeljne detoks programe (šest dana / sedam noći) za dubinsko pročišćavanje tijela, kao i kraće opcije za goste koji traže spoj wellness-a i opuštanja, kao što su trodnevni detoks ili fitness programi, četverodnevni program uklanjanja stresa, ili dvodnevni vikend spa paket. Gostima će također biti ponuđeni pojedinačni Chenot Espace tretmani koje su izradili relevantni stručnjaci.

Pogledajte kako izgleda najluksuzniji resort u regiji koji se otvara na proljeće (фото 14)
Pogledajte kako izgleda najluksuzniji resort u regiji koji se otvara na proljeće (фото 15)

Određeni broj soba i apartmana za goste nalazi se direktno iznad spa centra, nudeći privatnost i lak pristup onima koji sudjeluju u intenzivnijim ili dužim wellness programima. Chenot Espace nudi i hidroterapiju i krioterapiju, saunu, parnu sobu, zatvoreni bazen i prostore za opuštanje. Pored toga, resort će tijekom cijele godine imati i orijentalni Hammam, frizerski salon i salon za mušku njegu Barber&Blade.

Pogledajte kako izgleda najluksuzniji resort u regiji koji se otvara na proljeće (фото 16)
Pogledajte kako izgleda najluksuzniji resort u regiji koji se otvara na proljeće (фото 17)
Pogledajte kako izgleda najluksuzniji resort u regiji koji se otvara na proljeće (фото 18)

Pogledajte kako izgleda najluksuzniji resort u regiji koji se otvara na proljeće (фото 19)

One&Only Portonovi je nautička oaza koja čeka da bude otkrivena. Gosti mogu odabrati krstarenje zadivljujućom obalom Jadrana jahtom ili gliserom, ili pak satove ronjenja ili plovidbu bistrim, mirnim morem. Mogu otkriti sve skrivene dijelove svjetske baštine, napuštene tvrđave i zabačene plaže. Ili mogu probuditi avanturista u sebi i istraživati besprijekorno očuvane srednjovjekovne gradove Perast i Kotor, očaravajuće otoke poput Gospe od Škrpjela ili netaknute nacionalne parkove, bogate lokalnom kulturom i folklorom.

Brojne aktivnosti za goste svih uzrasta će biti dostupne širom resorta, uključujući KidsOnly za djecu i OneTribe za tinejdžere. Teniski klub s dva osvijetljena terena koji vodi Tipsarević Luxury Tennis, na čelu s proslavljenim tenisačem Jankom Tipsarevićem, pružit će vrhunske sadržaje za ljubitelje tenisa na svim nivoima, dok će vrhunski fitnes centar omogućiti privatne treninge, kao i satove pokreta i vježbi, uz najsuvremeniju Technogym™ opremu. Također, gosti mogu koristiti brojne staze za trčanje kroz nesvakidašnje pejzaže, a zakazani treninzi će se voditi svakog tjedna. Za goste koji žele pažljivo i smireno vježbanje, resort će ponuditi satove joge koji će se održavati na veličanstvenim vidikovcima.

Pogledajte kako izgleda najluksuzniji resort u regiji koji se otvara na proljeće (фото 20)

Širom resorta dominirat će bazeni, uključujući obiteljski bazen, dinamični bazen Tapasake Club-a, tri bazena s različitim temperaturama vode, zatvoreni spa bazen i privatni bazeni za vile. Na privatnoj pješčanoj plaži s pogledom na zaljev, nudit će se brendirani One&Only doživljaji, kao i osvježavajuća pića i lagani obroci.


Pogledajte kako izgleda najluksuzniji resort u regiji koji se otvara na proljeće (фото 21)

One&Only Private Homes će ponuditi pristup privatnoj pješčanoj plaži i pristaništu, individualnim bazenima i venecijanskim dvorištima. Gosti će moći kupiti vile ako žele da im One& Only bude dom.

Pogledajte kako izgleda najluksuzniji resort u regiji koji se otvara na proljeće (фото 22)
Pogledajte kako izgleda najluksuzniji resort u regiji koji se otvara na proljeće (фото 23)

Smješten na zapadnoj obali Crne Gore, One&Only Portonovi je lako pristupačan. Do resorta se može doći lakom vožnjom od zračne luke Dubrovnik (jedan sat), Tivat (50 minuta) i zračne luke Podgorica (dva i po sata), a sve navedene zračne luke servisiraju razne avio kompanije i dobro su opremljene za rukovanje privatnim avionima.

Pogledajte kako izgleda najluksuzniji resort u regiji koji se otvara na proljeće (фото 24)

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više