Search

Povratak korijenima u prekrasnoj La Granji na Ibizi!

Povratak korijenima u prekrasnoj La Granji na Ibizi!

Biste li proveli odmor na modernoj farmi?


Image: PR

Ova prekrasna rustikalna kuća utočište je za sve one koji vole seoski turizam prožet modernim dizajnom i vrhunskom uslugom...

La Granja je više od hotela. Ovo rustikalno, ali ujedno i luksuzno utočište jest za sve one koji traže jednostavniji i tiši oblik odmora. Okružen bajkovitim brdima, borovim šumama i tradicionalnim poljoprivrednim površinama, ovo je mjesto za opuštanje i uživanje u odličnoj hrani i ugodnom društvu. Nalazi se u samom središtu otoka te je potpuno odvojeno od neželjenih pogleda, a opet s druge strane udaljeno je samo 10 minuta vožnje od San Rafaela, Sante Agnes i Sante Gertrudis. Sama kuća datira još iz 16. stoljeća i namijenjena je samo prijavljenim članovima - ali, to možete postati i vi, samo pristajući na sve uvjete odsjedanja u ovome hotelu dok rezervirate svoj smještaj. Ima samo 10 soba za iznajmljivanje gostima, koje su sve uređene u tradicionalnom španjolsko-mediteranskom stilu. Osim toga, ima bajkovitu otvorenu zajedničku blagovaonicu koja je uređena do najsitnijih detalja, a prevladava drveni namještaj koji je obnovljen, a ne zamijenjen sa svojim novim, modernim verzijama. Luksuzan bazen pokraj kuće omogućuje vam da se potpuno opustite uz prekrasan pogled na hektare poljoprivrednog terasnog zemljišta.

Povratak korijenima u prekrasnoj La Granji na Ibizi! (фото 1)

Osim toga, na svom posjedu ova kuća za odmor ima i veliki tradicionalni beduinski šator u kojem se često organiziraju zabave, satovi meditacije ili skupine istomišljenika koje vole dijeliti međusobno svoja životna iskustva. Budući da je ovaj projekt napravljen u suradnji s Dreimeta dizajnerskim studijom, možete uočiti interijere koji su izrazito stilizirani i samim time jako fotogenični, a vremenski nedostaci strukture samoga hotela su naglašeni, kako bi se pokazalo da je riječ o očuvanju prostora, a ne o njegovoj transformaciji.

Sobe su upotpunjene rustikalnim detaljima i iako su mračne (tradicionalne španjolske kuće imaju vrlo male prozore), na jedan način vas tjeraju da maksimalno iskoristite prekrasnu vanjsku terasu. One ipak zadržavaju rustikalnu atmosferu zahvaljujući zemljanim nijansama, betonskim podovima, minimalističkom dekoru, teškom drvenom i metalnom namještaju koji su dopunjeni ukrasnim grančicama mirisne lavande. Glavni suite ima impresivnu kadu u središtu koja još više daje dašak nekog starijeg vremena. Mi smo se zaljubili u njezinu lokaciju, interijere i iskustva koje daje svojim posjetiteljima!

Povratak korijenima u prekrasnoj La Granji na Ibizi! (фото 2)

Povratak korijenima u prekrasnoj La Granji na Ibizi! (фото 3)

Povratak korijenima u prekrasnoj La Granji na Ibizi! (фото 4)

Povratak korijenima u prekrasnoj La Granji na Ibizi! (фото 5)

Povratak korijenima u prekrasnoj La Granji na Ibizi! (фото 6)

Povratak korijenima u prekrasnoj La Granji na Ibizi! (фото 7)

Povratak korijenima u prekrasnoj La Granji na Ibizi! (фото 8)

Povratak korijenima u prekrasnoj La Granji na Ibizi! (фото 9)

Povratak korijenima u prekrasnoj La Granji na Ibizi! (фото 10)

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više