Search

Prekrasan interijer pariškog hotela Baume

Prekrasan interijer pariškog hotela Baume

Inspiriran 30-im godinama


Image: baumehotelparis.com

Kompletno restauriran Hôtel Jardin de l’Odéon uređen je na vrlo specifičan način koji krije priču iz prošlosti

Lijepi interijeri uvijek su neiscrpan izvor inspiracije pogotovo ako nas vraćaju u neka prošla vremena. Jedan takav je pariški hotel Baume koji nas je očarao već na prvi pogled. Baume je udoban, elegantan hotel inspiriran tridesetim godinama prošlog stoljeća i neobičnim komadima namještaja te materijalima poput satena i svile. Nadahnut je pričom o šest različitih ljudi gdje svaka soba ima vlastiti potpis.

Prekrasan interijer pariškog hotela Baume (фото 1)

Prekrasan interijer pariškog hotela Baume (фото 2)

Prekrasan interijer pariškog hotela Baume (фото 3)

Sve su sobe različite i svaka od njih je posebna. Od kompaktnih klasičnih soba do neobičnih apartmana, različiti interijeri evociraju život 30-ih godina. Moda, nakit, dizajn, film, klubovi i parfemi bili su polazišne točke prilikom stvaranja. Nekoliko apartmana proteže se preko zgrade od naprijed prema natrag i stvaraju dojam malih pariških stanova na krovnim terasama.  

Prekrasan interijer pariškog hotela Baume (фото 4)

Prekrasan interijer pariškog hotela Baume (фото 5)

Razina detalja, profinjenosti i kvalitete svakog elementa odražavaju modernizam, ali i pozitivnu energiju prošlog vremena. Baš poput pariške modne kuće, stolice su presvučene najfinijim tkaninama, raskošne lampe izgledaju poput skupocjenog nakita, a ogledala ukrašena imitacijom perja prostoru daju iskonski art deco štih. Ukoliko ste u blizini barem svratite na čaj i osjetite ovo posebno pariško mjesto.

Prekrasan interijer pariškog hotela Baume (фото 6)

Prekrasan interijer pariškog hotela Baume (фото 7)

Prekrasan interijer pariškog hotela Baume (фото 8)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više