Search

Prekrasan resort u \"Gradu svitanja\"

Prekrasan resort u "Gradu svitanja"

Casa Malca


Image: designhotels.com

U jednom od najpoznatijih obalnih gradova poluotoka Yucatana, smjestio se prekrasan resort Casa Malca u kojem se kriju mnoge tajne drvenih Maja

Tulum, grad značajnih mitova i misterija, hramova drevne civilizacije Maja, jedan je od najpoznatijih obalnih gradova koji se smjestio na istočnoj obali poluotoka Yucatana i to na 12 metara visokoj litici. Upravo tu, u kako ga neki vole još nazvati "Gradu svitanja", nedavno je osvanuo prekrasan resort Casa Malca. Privatna duga pješčana plaža s karakteristično bijelim pijeskom, kristalno čistim morem, ovaj resort, koji čini 35 luksuzno uređenih soba, uistinu je učinilo spiritualnim mjestom, i to s daškom glamura i diskretne ekskluzivnosti. Najveća zanimljivost ovog smještaja leži u činjenici kako je Casa Malca već sama po sebi djelo umjetnosti, koje je proživjelo kompleksnu restauraciju od strane stručnjaka, a smještena je izravno u svojevrsnu bujnu džunglu.

Prekrasan resort u "Gradu svitanja" (фото 1)

Kao dobrodošlica gostima ovog resorta tri su velika prostrana bazena, kao i vrhunska kuhinja koja se uglavnom bazira na ukusnim i cijenjenim lokalnim namirnicama. Ono što goste još osvaja jest i spektakularan pogled sa samog vrha krova resorta, na kojem je prigodno smješten i bar. Stoga ne čudi kako je to ujedno i najbolje mjesto na kojem će se zabilježiti jedan od najimpresivnijih pogleda na zalazak sunca, za vječno pamćenje.

Prekrasan resort u "Gradu svitanja" (фото 2)

I dok se eksterijer svojim pješčanim tonovima spontano i prirodno uklopio u sam ambijent okoliša, kada je riječ o interijeru, tu je ipak malo drugačija priča. Grubi kamen, mramor, drvo, jarki tonovi tkanina, umjetnine, skulpture i detalji s pozlatom odlično su ukomponirani elementi, koji prema riječima dizajnera slave modernu umjetnost, u korelaciji s modernim inspirativnim dizajnom. Toplo Karipsko more i već spomenuti veličanstveni izlasci i zalasci sunca dokazat će vam da je ovo neobično mjesto prožeto čarolijom i tajnama koje su samo Maje znale, a možda ih ovdje možete doznati i vi.

Prekrasan resort u "Gradu svitanja" (фото 3)Prekrasan resort u "Gradu svitanja" (фото 4)Prekrasan resort u "Gradu svitanja" (фото 5)Prekrasan resort u "Gradu svitanja" (фото 6)Prekrasan resort u "Gradu svitanja" (фото 7)

Prekrasan resort u "Gradu svitanja" (фото 8)

Prekrasan resort u "Gradu svitanja" (фото 9)Prekrasan resort u "Gradu svitanja" (фото 10)Prekrasan resort u "Gradu svitanja" (фото 11)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više