Search

Pronađite unutarnji mir uz Spa & Yoga Weeks

Pronađite unutarnji mir uz Spa & Yoga Weeks

U Falkensteiner Hotelu & Spa Iadera

BURO.


Image: PR

Ugrijte se ove jeseni i zime uz blagotvorne i raznovrsne tretmane u vodećem spa hotelu s 5 zvjezdica, Falkensteiner Hotelu & Spa Iadera i birajte između četiri različita joga programa uz čiju pomoć je moguće dostići unutarnju ravnotežu i mir

Spa & Yoga weeks započinju tjednom aktivnosti pod nazivom "Acqua d'Iadera", od 27. listopada do 3. studenog, gdje se prije svega prakticira Yoga & Aquaback®. Fizioterapeutkinja Jessica Schlünz i ekspert za zdravlje dr. Uwe Schlünz prate goste kroz program treninga, svojevrstan miks sporta i wellnesa u vodi i na suhom. Pogotovo je efektivan, a istovremeno blagotvoran za zdravlje i za zglobove, takozvani Aquaback kružni trening. U ponudi su i joga, aquayoga, zumba i aquazumba. Rezervirajte svoje mjesto za Acqua d'Iadera program u trajanju od tri ili sedam noći.

Pronađite unutarnji mir uz Spa & Yoga Weeks (фото 1)
Napunite svoje tijelo toplinom i svjetlošću uz program "Joga na moru". Stručnjak i trener za jogu, Lisa Schopp iz Graza, vodit će sudionike ovog programa od 6. do 9. studenog kroz tri joga cjeline i pokazati im na koji način svako od nas može uz pomoć holističkog principa otkriti vlastitu svjetlost. Još jedna vrsta joge, "Yuna® Yoga", temelji se na najstarijim snagama prirode: aktivnosti i mirovanju - nebu i zemlji. Na produženom vikendu od 19. do 23. studenog joga trener Maria Jamnik iz Yuna® joge iz Graza pokazat će kako se intenzivno baviti svojim tijelom, naučiti tehnike disanja te kako se pravilno koristiti mislima i emocijama. Yuna joga je odlična kako za početnike tako i za iskusne vježbače.

Pronađite unutarnji mir uz Spa & Yoga Weeks (фото 2)
"Iadera Hamamania" predstavlja izrazito opuštajuću završnicu Spa & Yoga Weeks u obliku relaksacije i čišćenja, odmaranja, kupanja i terapeutskog razgovora, kako bi se tijelo i duh doveli u sklad s elementima mora. Rezervirajte svoje mjesto za Hamamania program u trajanju od tri ili sedam noći u periodu od 10. studenog do 28. prosinca.

Pronađite unutarnji mir uz Spa & Yoga Weeks (фото 3)
Smješten u prekrasnoj Punta Skali, nedaleko od Zadra, luksuzni hotel član je širom svijeta renomiranog hotelskog udruženja The Leading Hotels of the World. Nadahnjujuća arhitektura, nenadmašan dizajn, prvoklasna usluga, vrhunska alpsko-jadranska kuhinja i mediteranski šarm pružaju ekskluzivnu oazu za odmor koja postavlja nove standarde.

Pronađite unutarnji mir uz Spa & Yoga Weeks (фото 4)

Pronađite unutarnji mir uz Spa & Yoga Weeks (фото 5)

Pronađite unutarnji mir uz Spa & Yoga Weeks (фото 6)

Sponzorirani članak

Related articles

Buro 24/7 Selection

više