Search

Pronašli smo jedan prekrasan hotel u Italiji. Kažu da ćete u njemu doživjeti harmoniju prirode i apsolutnog mira

Pronašli smo jedan prekrasan hotel u Italiji. Kažu da ćete u njemu doživjeti harmoniju prirode i apsolutnog mira

Borgo Egnazia u regiji Apulija


Image: Borgo Egnazia

U samom srcu talijanske regije Apulija pronašli smo ovaj stvarno divan hotel koji će vas svojim izgledom, šarmom i ponudom razoružati. Kažu kako će vas Borgo Egnazia prije svega oduševiti ambijentom i krajolikom koji ga okružuje, a ponajviše maslinici te blizina mora od kojeg goste dijeli tek nekoliko koraka. Osim moćne prirode, ovdje bi vas mogla začarati i apsolutna tišina te postignuta harmonija u kojoj ćete se moći opustiti na najbolji mogući način, ali i raditi na sebi, kako psihički tako i fizički. 

Pronašli smo jedan prekrasan hotel u Italiji. Kažu da ćete u njemu doživjeti harmoniju prirode i apsolutnog mira (фото 1)

Kada govorimo pak o samom smještaju, riječ je o kompleksu koji se sastoji od nekoliko različitih vila sa sličnom, a opet različitom estetikom interijera. No, ono što im je zajedničko jest šarmantni povratak u prošlost kada govorimo o samoj arhitekturi i kamenu koji dominira. Kako bi cijeli boravak bio potpun, ovdje su računa vodili i gastronomiji, pa su svojim gostima odlučili ponuditi samo najbolje. Tu je restoran koji nudi jela s autentičnim namirnicama iz ove talijanske regije, ali i hotelski bar koji je jednako savršen kako za večernja tako i dnevna opuštena druženja. 

Pronašli smo jedan prekrasan hotel u Italiji. Kažu da ćete u njemu doživjeti harmoniju prirode i apsolutnog mira (фото 2)

Ako gosti pak požele revitalizirati um i tijelo, tu je spa centar te vanjski bazeni u kojima će svatko pronaći nešto za sebe i upražnjavati svoj način relaksacije. Za one aktivnije tu su pak golf tereni te razne druge istraživačke ture koja Apulija sama po sebi nudi. A kako izgleda ovaj predivan talijanski kompleks provjerite u nastavku… Mi smo stvarno ostali impresionirani. 

Pronašli smo jedan prekrasan hotel u Italiji. Kažu da ćete u njemu doživjeti harmoniju prirode i apsolutnog mira (фото 3)

Pronašli smo jedan prekrasan hotel u Italiji. Kažu da ćete u njemu doživjeti harmoniju prirode i apsolutnog mira (фото 4)

Pronašli smo jedan prekrasan hotel u Italiji. Kažu da ćete u njemu doživjeti harmoniju prirode i apsolutnog mira (фото 5)

Pronašli smo jedan prekrasan hotel u Italiji. Kažu da ćete u njemu doživjeti harmoniju prirode i apsolutnog mira (фото 6)

Pronašli smo jedan prekrasan hotel u Italiji. Kažu da ćete u njemu doživjeti harmoniju prirode i apsolutnog mira (фото 7)

Pronašli smo jedan prekrasan hotel u Italiji. Kažu da ćete u njemu doživjeti harmoniju prirode i apsolutnog mira (фото 8)

Pronašli smo jedan prekrasan hotel u Italiji. Kažu da ćete u njemu doživjeti harmoniju prirode i apsolutnog mira (фото 9)

Pronašli smo jedan prekrasan hotel u Italiji. Kažu da ćete u njemu doživjeti harmoniju prirode i apsolutnog mira (фото 10)

Pronašli smo jedan prekrasan hotel u Italiji. Kažu da ćete u njemu doživjeti harmoniju prirode i apsolutnog mira (фото 11)

Pronašli smo jedan prekrasan hotel u Italiji. Kažu da ćete u njemu doživjeti harmoniju prirode i apsolutnog mira (фото 12)

Pronašli smo jedan prekrasan hotel u Italiji. Kažu da ćete u njemu doživjeti harmoniju prirode i apsolutnog mira (фото 13)

 

Pronašli smo jedan prekrasan hotel u Italiji. Kažu da ćete u njemu doživjeti harmoniju prirode i apsolutnog mira (фото 14)

Pronašli smo jedan prekrasan hotel u Italiji. Kažu da ćete u njemu doživjeti harmoniju prirode i apsolutnog mira (фото 15)

Pronašli smo jedan prekrasan hotel u Italiji. Kažu da ćete u njemu doživjeti harmoniju prirode i apsolutnog mira (фото 16)

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više