Search

Pronašli smo kolumbijski hotel stvoren za avanturiste, pogled iz soba je spektakularan

Pronašli smo kolumbijski hotel stvoren za avanturiste, pogled iz soba je spektakularan

Refugio la Roca

Tekst: L.L.


Image: Instagram,
Facebook

Svi oni koji jedva čekaju nekoliko slobodnih dana u godini kako bi život začinili kakvim novim i zabavnim adrenalinskim putovanjem, vjerujemo, bit će oduševljeni kolumbijskim hotelom koji doslovno ostavlja bez daha. Riječ je, naime, o resortu Refugio la Roca, nalazi se u Santaderu u Kolumbiji i stvoren je za ljubitelje penjanja i avanturiste.

Ovaj resort sastoji se od nekoliko manjih, rustikalnih kućica smještenih na rubovima stijena. Kućice su zbilja male i možda nisu najluksuzniji odabir kada je u pitanju Kolumbija, u njima se nalaze tek krevet i ormar, no upravo je zato priroda koja ih okružuje toliko spektakularna da posjetitelji u kućicama uglavnom samo spavaju dok ostatak dana i večeri provode istražujući prirodu koja ih okružuje. Izlazak ili zalazak sunca s ovog mjesta izgledaju nerealno divno i tek su jedno od brojnih iskustava iz Refugio la Roce koja se pamte do kraja života.

Pronašli smo kolumbijski hotel stvoren za avanturiste, pogled iz soba je spektakularan (фото 1)

Najbliža litica nalazi se tek desetak minuta od resorta, a cijelo je iskustvo ponajprije namijenjeno onima nešto iskusnijima u penjanju. Ipak, ako niste ljubitelj penjanja, priključiti se možete i satovima joge te pješačkim rutama pa s drugim zaljubljenicima u prirodu istražiti okolna čuda prirode.

U sklopu resorta posjetitelji mogu uživati i u doručku koji se uglavnom sastoji od zdjelica s voćem, jogurtom i granolom, te večerama pripremljenim od lokalnih namirnica. Cijene hrane u ovom su resort nešto skuplje, no dostupna je i zajednička kuhinja u kojoj gosti mogu sami pripremiti obrok u svako doba dana.

Pronašli smo kolumbijski hotel stvoren za avanturiste, pogled iz soba je spektakularan (фото 2)

 

Pronašli smo kolumbijski hotel stvoren za avanturiste, pogled iz soba je spektakularan (фото 3)

 

Pronašli smo kolumbijski hotel stvoren za avanturiste, pogled iz soba je spektakularan (фото 4)

 

Pronašli smo kolumbijski hotel stvoren za avanturiste, pogled iz soba je spektakularan (фото 5)

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više