Search

Pronašli smo divne drvene kućice na drvetu zbog kojih se zimovanje u Austriji nikad nije činilo kao bolja ideja

Pronašli smo divne drvene kućice na drvetu zbog kojih se zimovanje u Austriji nikad nije činilo kao bolja ideja

Genijalan projekt!

Tekst: L.L.

Image: Peter Pichler Architecture

Ako ste se ikada zapitali kako bi izgledala kućica na drvu u modernoj varijanti, odgovor uskoro možete potražiti u austrijskom gradiću Kitzbühel. Dizajnirao ih je talijanski arhitekt i dizajner Peter Pichler i, sudeći prema svemu, trebali bi biti nevjerojatno čudo arhitekture koje će zatim biti okruženo pravom zimskom idilom. Kućice će biti smještene u šumi, kompleks je nazvan Tree Suites i nalazit će se u sklopu luksuznog hotela.

Pronašli smo divne drvene kućice na drvetu zbog kojih se zimovanje u Austriji nikad nije činilo kao bolja ideja (фото 1)

Cijela poanta ovakve gradnje bila je pružiti gostima mogućnost povezivanja s prirodom, opuštanja i općenitog usporavanja tempa, za razliku od onog svakodnevnog užurbanog. Sve kućice trebale bi gotovo u potpunosti biti izgrađene od drva, uz dodatak staklene stijene koja će biti zadužena za pružanje svjetlosti kroz čitav dan dok će gosti u večernjim satima iz topline kućice moći promatrati snježne prizore koji ih okružuju. Kako su kućice povišene, privatnost je u potpunosti zagarantirana, a vjerujemo, pogled iz unutrašnjosti spektakularan.

U svakoj će se manjoj kućici nalaziti kupaonica i spavaća soba, dok će u većima gosti moći uživati i u prostranom dnevnom boravku te sauni. Sav interijer također će biti izrađen od drveta kako bi onima koji u kućicama odsjedaju pružio dojam topline, a požele li, gosti mogu koristiti i pogodnosti poput restorana i spa centra unutar samog hotela, nedaleko kućica. Ovaj resort s kućicama među drvećem trebao bi biti završen 2020. godine.

Pronašli smo divne drvene kućice na drvetu zbog kojih se zimovanje u Austriji nikad nije činilo kao bolja ideja (фото 2)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više