Search

Pronašli smo hotel iz snova, nalazi se na jednoj od najljepših plaža svijeta i nudi sve što smo ikad mogli poželjeti

Pronašli smo hotel iz snova, nalazi se na jednoj od najljepših plaža svijeta i nudi sve što smo ikad mogli poželjeti

Promatranje zvijezda jedna je od najljepših aktivnosti na ovom mjestu

Tekst: L.L.


Image: Anantara Kihavah

Bez obzira volite li više roniti i istraživati prirodu, promatrati zvijezde ili se jednostavno odmarati na jednoj od najljepših plaža svijeta, resort Anantara Kihavah na Maldivima ima sve to i još mnogo više te je, pitate li nas, idealan odabir za odmor u baš svako doba godine. Fotografije koje smo pronašli na stranici resorta na prvu su nas ostavile bez daha, a onda, kada smo istražili o čemu je doista riječ, ovaj smo resort odmah stavili na vrh liste želja kada su u pitanju putovanja.

Pronašli smo hotel iz snova, nalazi se na jednoj od najljepših plaža svijeta i nudi sve što smo ikad mogli poželjeti (фото 1)

Resort je smješten u Baa Atolli, UNESCO-vom rezervatu, i prvo što ćete o ovom mjestu čuti jest da je jedno od najboljih lokacija na svijetu za promatranje zvijezda. Upravo zato i ne čudi činjenica da se u sklopu resorta nalazi zvjezdarnica, a kako bi doživljaj bio još malo bolji, u sklopu iste nalazi se i bar. Tako dok gledate u najčišće zvjezdano nebo možete ispijati pjenušac, koktele ili ponajbolja vina. Uz to, posjetitelje ovdje dočekuje i Sky Guru, kako nazivaju tamošnje stručnjake, koji s posjetiteljima zatim dijele zanimljive činjenice povezane s tematikom zvjezdarnice.

U sklopu resorta nalazi se nekoliko vila i apartmana, pet tematski različitih restorana, a zanimljiva je činjenica da posjetitelji mogu večerati čak i ispod mora, dok se oko njih, kroz staklo odvija pravi morski svijet. Nije na odmet spomenuti niti kako su namirnice baš uvijek svježe, a morski se plodovi nerijetko iz mora vade i na tanjur direktno serviraju ispred gostiju.

Pronašli smo hotel iz snova, nalazi se na jednoj od najljepših plaža svijeta i nudi sve što smo ikad mogli poželjeti (фото 2)

Osim nabrojanog, gostima su na raspolaganju i izleti na luksuznim jahtama, tečajevi ronjenja te brojni spa tretmani poput masaže na plaži i drugih vrsta opuštanja na prostranim, čistim i, složit ćete se, jednostavno prekrasnim skrivenim kutevima Maldiva. Zvuči kao idealan odmor, posebice u ovo vrijeme maglovitih, zimskih dana na domaćem tlu.

Pronašli smo hotel iz snova, nalazi se na jednoj od najljepših plaža svijeta i nudi sve što smo ikad mogli poželjeti (фото 3)
Pronašli smo hotel iz snova, nalazi se na jednoj od najljepših plaža svijeta i nudi sve što smo ikad mogli poželjeti (фото 4)
Pronašli smo hotel iz snova, nalazi se na jednoj od najljepših plaža svijeta i nudi sve što smo ikad mogli poželjeti (фото 5)
Pronašli smo hotel iz snova, nalazi se na jednoj od najljepših plaža svijeta i nudi sve što smo ikad mogli poželjeti (фото 6)

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više