Search

Prvi Adults Only hotel u Dalmaciji

Prvi Adults Only hotel u Dalmaciji

Hotel i Villa Osam****


Image: PR

Idealan položaj hotela i vile Osam pruža najbolji doživljaj otočkog načina života

Brač je najviši otok na Jadranu i najveći u Dalmaciji. Uz bogatu povijest i kulturu, Brač je poznat po svojim netaknutim prirodnim ljepotama, beskrajnim uvalama i čistom  moru. To je tipično dalmatinsko naselje s jedinstvenim otočnim stilom života. Smješten u samom centru grada, hotel Osam pokazuje svoje elegantno kameno dalmatinsko pročelje u kombinaciji s modernim dizajnom i suvremeno uređenim interijerom. Upravo ovaj spoj tradicije i modernog daje jedinstven ugođaj hotelu Osam.
Prvi Adults Only hotel u Dalmaciji (фото 1)

Na predivnoj terasi restorana Otok nalazi se masline i palma. Lagani povjetarac, pogled na more uz miris maslina jednostavno poziva na uživanje bez ometanja. Iako hotel nije površinom velik, bogat je prekrasno i suvremeno uređenim prostorijama. Sobe i ekskluzivni apartmani potpuno su opremljeni za uživanje, zabavu ili pak opuštanje. Drvo, beton, ali i stari brački kamen dominantni su materijali, što prostoru daje toplinu pa se tako moderan dizajn namještaja savršeno uklapa u mediteranske motive koji se protežu prostorom. Boutique hotel modernog dizajna raspolaže s 28 soba i apartmanima. 

Prvi Adults Only hotel u Dalmaciji (фото 2)
Restoran Otok krasi moderno uređen interijer, ali hrana koju ondje možete naručiti potpuno je autohtona te će vaše nepce iznenaditi okusima iz tradicionalne dalmatinske kuhinje. Lijepo dizajniran prostor ispunjen je toplom i ugodnom atmosferom. Na prvom katu hotela nalazi se veliki zajednički vanjski bazen, s pogledom na Jadran i planine Dalmatinske zagore. Ondje možete upiti malo sunca i uživati ​​u ljepotama koje pruža jedan od najljepših otoka u Dalmaciji. 

Prvi Adults Only hotel u Dalmaciji (фото 3) 
U hotelu se osim spomenutog à la carte restorana Otok, koji pruža doživljaj različitih kuhinja, kušaonica vina, vanjski bazen, nalazi i Roof Top bar s jedinstvenim pogledom na zalazak sunca i supetarsku luku. Moderan dizajn u kombinaciji s tradicionalnim elementima daje ovom hotelu elegantnu i raskošnu notu. Ponuda osvježavajućih pića te bogate karte najpoznatijih vina zasladit će duge ljetne noći. Ovaj hotel stvoren je za sve one koji žele pobjeći iz gradske gužve te okusiti slobodu i ljepotu otoka užitaka. 

Prvi Adults Only hotel u Dalmaciji (фото 4)

Prvi Adults Only hotel u Dalmaciji (фото 5)

Prvi Adults Only hotel u Dalmaciji (фото 6)

Prvi Adults Only hotel u Dalmaciji (фото 7)

Prvi Adults Only hotel u Dalmaciji (фото 8)

Prvi Adults Only hotel u Dalmaciji (фото 9)

Prvi Adults Only hotel u Dalmaciji (фото 10)

Prvi Adults Only hotel u Dalmaciji (фото 11)

Prvi Adults Only hotel u Dalmaciji (фото 12)

Prvi Adults Only hotel u Dalmaciji (фото 13)

Prvi Adults Only hotel u Dalmaciji (фото 14)

Prvi Adults Only hotel u Dalmaciji (фото 15)


Prvi Adults Only hotel u Dalmaciji (фото 16)

Prvi Adults Only hotel u Dalmaciji (фото 17)

 

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više