Search

Putovanje sa stilom: Moderne kamp kućice spajaju luksuz i avanturizam

Putovanje sa stilom: Moderne kamp kućice spajaju luksuz i avanturizam

Kampiranje nikada nije bilo primamljivije

Tekst: L.L.


Image: Airstream

Američki brend Airstream, specijaliziran za proizvodnju kamp kućica, ovih je dana zaljubljenicima u putovanja predstavio kamp kućice kakve još nismo imali prilike vidjeti. Ovaj je proizvođač, naime, poznat po specifičnom dizajnu i obliku kućica na četiri kotača, a njihovi su kupci često domišljati pojedinci koji taj, sada već klasičan dizajn, pretvaraju u genijalno uređena prijevozna sredstva stvorena za neobična putovanja. Airstream je, čini se, prepoznao maštovit profil svojih kupaca te su osmislili luksuznu kamp kućicu koja izgleda bolje od brojnih raskošnih hotela.

Putovanje sa stilom: Moderne kamp kućice spajaju luksuz i avanturizam (фото 1)

Njihove nove kamp kućice izvana se ne razlikuju uvelike od ostatka ponude, no iznutra su uređene u minimalističkom skandinavskom stilu i pružaju iskustvo kakvo se u ovakvom obliku rijetko viđa. Kupci tako mogu birati između bijelog i crnog dizajna te kućice s dva manja ili jednim bračnim krevetom. U kuhinji i kupaonici nalaze se mramorne površine, a posebnu dozu luksuza unutrašnjosti kućice daju zlatni detalji.

Putovanje sa stilom: Moderne kamp kućice spajaju luksuz i avanturizam (фото 2)

Namještaj izgleda poput onog kojem bismo se inače divili u kakvim raskošnim vilama, a tu su i najnoviji kućanski aparati. Tako se  u jednoj ovakvoj kamp kućici mogu pripremati jela kakva se pripremaju i u klasičnim kuhinjama, dok je kupaonica, smještena na potpuno drugom kraju kućice, opremljena s dovoljno prostora za spremanje potrepština te prostranim tušem.

Najviše nam se ipak sviđa činjenica da su baš sve prostorije, bez obzira na veličinu, dobro osvijetljene zahvaljujući velikim prozorima pa se uživanje u divljini čini još malo primamljivije.

Putovanje sa stilom: Moderne kamp kućice spajaju luksuz i avanturizam (фото 3)

 

Putovanje sa stilom: Moderne kamp kućice spajaju luksuz i avanturizam (фото 4)

 

Putovanje sa stilom: Moderne kamp kućice spajaju luksuz i avanturizam (фото 5)

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više