Search

Putovanje u Keniju je ponuda kojoj je teško odoljeti

Putovanje u Keniju je ponuda kojoj je teško odoljeti

Avantura u egzotičnoj zemlji


Image: PR

Jeste li ikada maštali o tome da spakirate kofer, kupite avionsku kartu i jednostavno otputujete na daleku destinaciju te si priuštite avanturu života?

Tko kaže da daleka i egzotična putovanja koja se pamte čitav život nisu ostvariva? Zaljubljenike u putovanja i istraživanje oduvijek je privlačila Afrika, jedno od najnevjerojatnijih mjesta na svijetu. Na istoku ovog drugog najvećeg kontinenta smještena je Kenija - pravi afrički mikrokozmos. S više od pedeset svjetskih najljepših nacionalnih parkova, ova zemlja krije istinsku magičnu privlačnost Afrike. Visoravni, pustinja, druga najveća planina na kontinentu, Indijski ocean, nevjerojatan životinjski i biljni svijet.. samo su djelić onoga što nudi Kenija.

S obzirom da je Kenija čak 13 puta veća od Hrvatske, nije lako odlučiti se koje dijelove posjetiti i što vidjeti. U tom slučaju najbolje je poslušati savjet onih mnogo iskusnijih. Turistička agencija A La Carte Travel nudi jedinstveni paket aranžman, koji po odličnoj cijeni od 15.990,00 kuna kombinira najbolje od Kenije. Naime, Kenija je najpoznatije safari odredište na svijetu. S jedne strane se nalazi nevjerojatno bogatstvo životinjskog i biljnog svijeta, a s druge strane ova je zemlja raj za ljubitelje podmorja, mora i svih aktivnosti koje nudi magično plavetnilo Indijskog oceana. Tijekom 12 dana vaše nezaboravne afričke avanture, u aranžmanu agencije A La Carte Travel uz vas će biti i najpoznatija Hrvatica koja živi na Diani beach, Petka Coner. U ulozi vodiča i domaćina tijekom boravka u Keniji, Petka će vam na temelju dugogodišnjeg doživljenog i proživljenog afričkog iskustva pružiti korisne savjete, ali i otkriti prave tajne Afrike. Stoga, krenimo na nezaboravnu avanturu na najboljoj safari destinaciji, a nakon toga slijedi odmor na najljepšoj plaži Afrike.

Putovanje u Keniju je ponuda kojoj je teško odoljeti (фото 1)

Putovanje započinje uzbudljivim safarijem u Nacionalnom parku Amboseli s moćnim Kilimanjarom u pozadini i posjetom Masai selu. Fascinantan svijet divljih životinja, kao što su leopardi, zebre, bivoli, žirafe, gazele, priroda čiju ljepotu je nemoguće riječima dočarati i zalazak sunca koji se ne zaboravlja - ono je što će vas pratiti idućih pet dana kroz nacionalne parkove Tsavo West i Tsavo East, poznat po Lugarda vodopadima na rijeci Galani. Posjetit ćete i rezervat životinja Lumo, čije su šumovite savane, visoravni i brda te ostaci tropske prašume idealna mjesta i za susret s bizonima, žirafama, lavovima, antilopama i raznim vrstama ptica.

Putovanje u Keniju je ponuda kojoj je teško odoljeti (фото 2)

Nakon safari avanture, putovanje nastavljate prema plažama Indijskog oceana, a odredište je Diani Beach, najljepša plaža Afrike. Dugačka oko 25 km, karakteristična je po koraljnim grebenima koji se pružaju u tri reda. Pred vama su četiri dana rajskog odmora. Oni željni opuštanja neće odoljeti odmaranju u sjeni kokosovih palmi uz zvukove Indijskog oceana, a za zaljubljenike u aktivni odmor tu je ronjenje (snorkeling) i istraživanja ljepota koraljnih grebena u Marine parku. Prije povratka kući ne propustite kupnju suvenira te obilazak lokalnih sela.

Putovanje u Keniju je ponuda kojoj je teško odoljeti (фото 3)

Priuštite si avanturu života i u listopadu ove godine iskusite uzbudljivost safarija, uživajte u predivnim krajolicima Afrike te zaplivajte u magično tirkiznom Indijskom oceanu. Uz A La Carte Travel putovanje u Afriku je lako ostvarivo, sigurno i nezaboravno! Cjelokupan program putovanja dostupan je na linku. 

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više