Search

Putovanje vlakom od Osla do Bergena slovi za najljepše na svijetu, morate vidjeti neke od prizora

Putovanje vlakom od Osla do Bergena slovi za najljepše na svijetu, morate vidjeti neke od prizora

Norveška pruga koja oduševljava

Tekst: L.L.


Image: Unsplash,
Instagram

Željeznička pruga između Osla i Bergena, prema mnogima, nudi najljepše prizore na svijetu. Osim što su vlakovi kao prijevozno sredstvo u posljednje vrijeme sve veći hit, putovanje ovog tipa po norveškoj prirodi čini se kao idealan pothvat u baš svako doba godine. Prolistali smo nekoliko desetaka fotografija snimljenih upravo na ovoj relaciji i u potpunosti se oduševili, a vjerujemo, isti će učinak imati i na vas.

Putovanje vlakom od Osla do Bergena slovi za najljepše na svijetu, morate vidjeti neke od prizora (фото 1)

Zašto je željeznička pruga između Osla i Bergena toliko posebna? Na sedmosatnom putovanju očekuju vas prizori prirode koji instantno oduzimaju dah, najljepša jezera, šume, planine prekrivene snijegom, spektakularni vodopadi, rijeke i fjordovi kakve ne možete doživjeti na baš niti jednom drugom mjestu na svijetu.

U sedam sati vožnje vlak prolazi kroz čak 180 tunela, a zbog zadivljujućih prizora, sigurni smo, odmah ćete zaboraviti na destinaciju na koju želite doći. Prema riječima onima koji su ovim putem prošli, ovo bi moglo biti prvo putovanje u vašem životu na kojem ćete poželjeti da put od jedne do druge točke traje što dulje.

Jesensko putovanje Norveškom moglo bi vas oduševiti i bojama, zimsko prekrasnom snježnom idilom, a u proljeće bi vas mogla očarati zelena raskoš na baš svakom koraku. Sudeći prema postovima Instagram korisnika i komentarima oduševljenja koji kruže internetom, čini se, putovanja vlakovima mogla bi se vratiti u punom sjaju, a vlakovi postati jedno od najpoželjnijih prijevoznih sredstava kada su u pitanju opuštajući godišnji odmori. Nama sasvim dovoljno da već danas rezerviramo jedno takvo!

Putovanje vlakom od Osla do Bergena slovi za najljepše na svijetu, morate vidjeti neke od prizora (фото 2)

 

Putovanje vlakom od Osla do Bergena slovi za najljepše na svijetu, morate vidjeti neke od prizora (фото 3)

 

Putovanje vlakom od Osla do Bergena slovi za najljepše na svijetu, morate vidjeti neke od prizora (фото 4)

 

Putovanje vlakom od Osla do Bergena slovi za najljepše na svijetu, morate vidjeti neke od prizora (фото 5)

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više