Traži

Raj za ljubitelje prirode: Spavajte u kupolama okruženima džunglom i slonovima

Raj za ljubitelje prirode: Spavajte u kupolama okruženima džunglom i slonovima

U ponudi tajlandskog resorta

Tekst: D.D.


Fotografija: Anantara

Ako ste u potrazi za nezaboravnim iskustvom koje će obilježiti ovu godinu, ne morate više tražiti. Naime, luksuzni tajlandski resort Anantara Golden Triangle Elephant Camp & Resort predstavio je novi oblik smještaja - prozirne kupole u kojima možete spavati ispod zvjezdanog neba, okruženi džunglom i slonovima. U potpunosti namješteni "Jungle Bubbles" smješteni su unutar prirodnog staništa slonova koji se zato bezbrižno šeću oko njih, a u pogledu možete tako uživati iz udobnosti svog kreveta ili se, pak, zavaliti na ležaljku na drvenoj terasi.

Raj za ljubitelje prirode: Spavajte u kupolama okruženima džunglom i slonovima (фото 1)

Unikatne kupole osmislio je arhitektonski studio "Eye In The Sky", a konstruirane su od high-tech poliesterske tkanine. Posebno lijepo iskustvo bit će zalazak sunca u džungli, a kad vam dosadi 22 kvadratna metra velik interijer opremljen klimom, king-size krevetom, en-suite kupaonicom, piknik košarom s večerom, mini barom i 24-satnom poslugom u sobu možete se upustiti u avanturu po ostatku resorta i kampa koji se prostire na čak 650 tisuća kvadratnih metara.

Raj za ljubitelje prirode: Spavajte u kupolama okruženima džunglom i slonovima (фото 2)

Gosti se, dakle, osim okruženi džunglom na sjeveru Tajlanda u kojoj živi ogromna populacija slonova, mogu opuštati i uz bazen. Cijena noćenja za dvije osobe iznosi 585 američkih dolara, a dio zarade hotel donira fundaciji Golden Triangle Asian Elephant Foundation (GTAEF) za očuvanje populacije životinja koje su im zaštitni znak. Glamping iskustvo s dozom humanosti - slonovi nikad nisu prisiljeni da sudjeluju u aktivnostima gostiju te se njima brinu posebno obučeni čuvari, zvuči kao idealan odmor za 2020. godinu.

Raj za ljubitelje prirode: Spavajte u kupolama okruženima džunglom i slonovima (фото 3)

Raj za ljubitelje prirode: Spavajte u kupolama okruženima džunglom i slonovima (фото 4)

Raj za ljubitelje prirode: Spavajte u kupolama okruženima džunglom i slonovima (фото 5)

Napišite komentar