Search

Rajski otok Zaya Nurai u Abu Dhabiju

Rajski otok Zaya Nurai u Abu Dhabiju

Luksuzni odmor u raju na Zemlji


Image: buro247.com/me

Otok Zaya Nurai, udaljen svega 10 minuta vožnje brodom od obale Abu Dhabija, novi je luksuzni kompleks koji će gostima dubokog džepa omogućiti unutarnji mir i uživanje u rajskim pješčanim plažama

Ovaj je kompleks zamišljen kao luksuzno odredište u kojem ćete bosonosi uživati u sitnom pijesku rajskih plaža. Kompleks, koji se sastoji od 32 vile i dodatne 23 rezidencijalne jedinice smještene duž pješčane obale, udaljen je od glavnog grada Ujedinjenih Arapskih Emirata svega 10-ak minuta vožnje brodom. Svaka vila nalazi se na pješčanoj obali ovog prekrasnog otočića i opremljena je proizvodima za njegu tijela luksuznog talijanskog brenda Acqua di Parma.
"Ideja koja stoji iza luksuznog odmora za koji vam nije potrebna obuća, sastoji se u tome da čim kročite na ovaj rajski otok, za sobom ostavljate sve brige i stres, ali i svoje cipele", rekao je Stephen Gee, direktor programa kompleksa na otoku Zaya Nurai.

Rajski otok Zaya Nurai u Abu Dhabiju (фото 1)
Usluga uključuje i osobnog vrhunski školovanog batlera, koji će vam omogućiti najudobniji odmor kako bi vaš boravak na ovom rajskom otoku bio još luksuzniji. Hotelski kompleks nudi i uslugu rekreacije, pa ako ste sportski tip, možete uživati u morskim sportovima ili se, pak, opustiti u najluksuznijim spa tretmanima koji će uskoro biti dostupni u sklopu ponude.

Rajski otok Zaya Nurai u Abu Dhabiju (фото 2)
Kad je riječ o gastronomskim užicima, restoran Nauri's Terracce svojim gostima nudi jedinstvene gastronomske delicije spravljene od organski uzgojenih namirnica, dok ćete u baru moći pojesti kakav slasni zalogaj u opuštenijoj atmosferi na otvorenom dok se družite s prijateljima do kasno u noć.

Rajski otok Zaya Nurai u Abu Dhabiju (фото 3)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više