Search

Raskošna zimska koliba s bazenom

Raskošna zimska koliba s bazenom

Vrhunac luksuza u švicarskim Alpama

Tekst: A.P.

Ova koliba nije samo jedna u nizu na snježnim padinama švicarskih Alpa. Ova drvena ljepotica ponudom može konkurirati nekim od najpoznatijih svjetskih hotela

Snijeg mekan poput paperja, pucketanje vatre u kaminu, šalica vruće čokolade i društvo dragih ljudi idealna je slika zimskog planinskog odmora koju svi imamo u glavi. I dok se mnogi odlučuju za najam standardnih drvenih koliba koje ispunjavaju osnovne uvjete za zimske praznike, koliba Sirocco u mjestašcu Verbier zimovanje odvodi na sasvim novi nivo. Četiri kata čistog luksuza svake godine dočekuju elitnu klijentelu, koja dio odmora provodi na plažama St. Barthsa, a dio u ovim elegantno uređenim odajama.

sirocco

Sirocco ima četiri prostrane spavaće sobe za osmero ljudi, a svaku karakterizira elegantno uređenje u toplim zemljanim tonovima. Prvi kat zauzima impresivan dnevni boravak koji funkcionira kao prostor otvorenog plana s visokom staklenom stijenom koja otkriva pogled na snježne padine. Za sunčanog dana gosti mogu izaći na veliku kružnu terasu te uživati na udobnim foteljama presvučenim toplim krznom, dok se u večernjim satima ovaj prostor pretvara u savršenu kulisu za koktel party uz noćna svjetla Verbiera. U dnevnom je boravku smješten i veliki stol za objedovanje koji je pogodan za ručak ili večeru za 10 ljudi.

sirocco

Luksuz nije potpun bez odgovarajuće spa zone, a u ovom slučaju ona zauzima dio suterena. Centralnu poziciju zauzima bazen s mini vodopadom oko kojeg su postavljene ležaljke. Spa zonu čine dvije sobe za tretmane, koje su odvojene kako bi gosti imali privatnost, turska kupelj, sauna i jacuzzi. U prostoru se smjestila i mini kuhinja s barom, gdje osoblje priprema sitne zalogaje i pića po želji. Iz spa centra gosti mogu produžiti u dio za zabavu, gdje ih očekuje privatno kino, ali i vinski podrum koji čuva neka od najcjenjenijih vina iz cijeloga svijeta.

sirocco

chalt

chalet

chalet

chalet

chalet

chalet

chalet

chalet

chalet

chalet

chalet

chalet

Više informacija o cijenama i terminima saznajte na: www.ultimateluxurychalets.com

Related articles

Buro 24/7 Selection

više