Search

Resort u kojem bismo voljeli provesti godišnji odmor

Resort u kojem bismo voljeli provesti godišnji odmor

Niyama hotel na Maldivima


Image: niyama.peraquum.com

Kako je počela sezona godišnjih odmora, tako je počelo i naše sanjarenje o dalekim egzotičnim destinacijama

Ako zamišljate kombinaciju zabave i opuštajućeg odmora u egzotičnom prirodnom raju, onda je Niyama resort idealno mjesto za to. Nalazi se na Maldivima, na atolu Dhaalu, samo 40 minuta leta hidroavionom od aerodroma u glavnom gradu Maléu. Dio je grupacije Per Aquum koja je ujedno i vlasnik svjetski poznatog Desert Palm resorta u Dubaiju za kojom ne zaostaje po luksuzu i raskoši.

Resort u kojem bismo voljeli provesti godišnji odmor (фото 1)

Resort u kojem bismo voljeli provesti godišnji odmor (фото 2)

Paviljoni izgrađeni iznad vode, apartmani na plaži, prvi podvodni klub na svijetu... sve se to nalazi u sklopu Niyama hotela u okruženju koje kao da je s razglednice. Tu je i Per Aquum Lime Spa, otvoren 24 sata dnevno za sve prohtjeve gostiju, a ne možemo ne pomisliti da ne postoji bolji način od opuštanja na terasi svoje sobe uz odličnu masažu i pogled na more tirkizne boje.Source:http://www.buro247.com/me/lifestyle/travel/5-of-the-best-luxury-eid-escapes.htmlResort u kojem bismo voljeli provesti godišnji odmor (фото 3)

Resort u kojem bismo voljeli provesti godišnji odmor (фото 4)

Popisu sadržaja pridodani su Fahrenheit 'rooftop' bar na kojem gosti mogu uživati u zalasku sunca uz osvježavajuć koktel, dok najfinije specijalitete bazirane na afričkoj i azijskoj kuhinji mogu isprobati u restoranu Tribal koji je dizajniran poput luksuznog kampa gdje gosti sjede oko vatre. Uz satove joge, tai chi i kick box na plaži te ronjenje i istraživanje podvodnog svijeta, zabave neće nedostajati niti za one fizički najaktivnije, a ako ste ipak skloniji ležanju ispod suncobrana s koktelom u ruci, ovo je mjesto za vas.

Resort u kojem bismo voljeli provesti godišnji odmor (фото 5)

Resort u kojem bismo voljeli provesti godišnji odmor (фото 6)Resort u kojem bismo voljeli provesti godišnji odmor (фото 7)Resort u kojem bismo voljeli provesti godišnji odmor (фото 8)Resort u kojem bismo voljeli provesti godišnji odmor (фото 9)

Resort u kojem bismo voljeli provesti godišnji odmor (фото 10)

Resort u kojem bismo voljeli provesti godišnji odmor (фото 11)

Resort u kojem bismo voljeli provesti godišnji odmor (фото 12)Source:http://www.buro247.com/me/lifestyle/travel/5-of-the-best-luxury-eid-escapes.htmlResort u kojem bismo voljeli provesti godišnji odmor (фото 13)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više