Search

Rezervacije za putovanja kojima ne istječe rok. Provjerite što su vam pripremili lanci svjetskih hotela

Rezervacije za putovanja kojima ne istječe rok. Provjerite što su vam pripremili lanci svjetskih hotela

Tekst: BURO.


Image: BURO.

Iako nam se s obzirom na nedavna događanja ne čini tako, svijet se polako, ali oprezno otvara, granice postaju ponovo prohodne i da, ipak možemo razmišljati o ljetovanju ove sezone. Već smo pisali o odličnoj stranici "Buy now, stay later" kojoj su se od tada pridružile desetine novih hotela. No, neki hotelski lanci su se organizirali i sami osmislili pakete koji nemaju rok trajanja pa tako možete biti sigurni da ćete moći tamo odsjesti čim se odvažite na taj korak, bez bojazni od komplikacija. Odabrali smo nama najinteresantnije akcije.

Capella Ubud

Rezervacije za putovanja kojima ne istječe rok. Provjerite što su vam pripremili lanci svjetskih hotela (фото 1)

Ako vam je Bali na popisu destinacija dobro je znati da je lukuszni kamp Capella Ubud lansirao paket "Dream now, travel later" koji vam omogućava da rezervirate svoj budući odmor, kad god se on dogodio. Kako kažu, oni žele svim svojim gostima priliku da smanje anksioznost oko putovanja s opcijom u kojoj se ne moraju unaprijed izjasniti o točnim datumima posjete. Capella Ubud je fantastično mjesto skriveno u raskošnom rastinju, a za izgled kampa zaslužan je poznati arhitekt i dizajner Bill Bensley. On je osmislio projekt po principu "minimalne intervencije" pa su sačuvane lokalna flora i fauna te je tako gostima omogućeno doživjeti autentično Bali iskustvo uz diskretno raspoređene prednosti modernog života i tehnologiju.

Centara Hotels and Resorts

Rezervacije za putovanja kojima ne istječe rok. Provjerite što su vam pripremili lanci svjetskih hotela (фото 2)

Lanac hotela i turistička organizacija Centara se pridružio trendu fleksibilnih uvjeta putovanja. Odlučili su svaki booking nagraditi s dodatnih 50 posto vrijednosti od rezervacije i to tako da polovina iznosa, odnosno 25 posto ide kupcu i taj se novac može potrošiti na rezervaciju dodatnih dana ili na trošenje u hotelu. Druga polovica se donira kampanji "Help the heroes" kroz koju se pomaže zdravstvenim radnicima koji već mjesecima neumorno rade na prvoj liniji borbe s virusom Covid-19. S obzirom na to da Centara u svojem vlasništvu ima 76 hotela diljem svijeta od Maldiva, preko Kine, Japana pa sve do Turske, Omana i Katara, vrlo je lako potrošiti vaučer koji će dobiti svi turisti koji rezerviraju odmor preko njihove stranice sve do 31. listopada ove godine.

Belmond

Rezervacije za putovanja kojima ne istječe rok. Provjerite što su vam pripremili lanci svjetskih hotela (фото 3)

Belmond je jedna od naših omiljenih luksuznih putničkih agencija, a u njihovom se vlasništvu nalaze brojni hoteli, vlakovi i brodovi. Kako bi sanirali posljedice pandemije oni su se odlučili ponuditi paket "Tomorrow time travel pass". Ideja je jednostavna, svi zainteresirani mogu kupiti vaučer za neko buduće putovanje, bez obzira na to kada žele iskoristiti. A u Belmond ponudi se zaista nalaze predivna mjesta kao što je privatna vila Belmond Jimbaran Puri na Baliju, Belmond Napasai u Koh Samuiju ili, pak, Belmond La Residencia hotel na Majorci. Granice za njih kao da ne postoje, tu je i kamp Belmond Eagle Island Lodge u Bocvani, Belmond Hotel Cataratas u Brazilu, a i predivni vlakovi. Zaboravili smo i rječne cruisere na kojima možete krstariti po francuskim pokrajinama Champagne ili Provansi.

Leave a comment

više