Search

Romantični bijeg u hotel Le Meridien Lav, Split

Romantični bijeg u hotel Le Meridien Lav, Split

Znate li gdje ćete provesti Valentinovo?

BURO.

Image: PR

Hedonizam koji si morate priuštiti

Ako Dan zaljubljenih namjeravate provesti u vrhunskom aranžmanu i time iznenaditi dragu osobu, savjetujemo da obratite pozornost na ljubavni paket hotela Le Meridien Lav koji svim zaljubljenima nudi pravi Romantični bijeg. Upravo tako se zove vikend aranžman tijekom kojeg ćete uživati u pravom tetošenju i ugađanju svim osjetilima. Smješten na jednoj od najljepših rivijera Mediterana, hotel Le Meridien Lav, Split savršen je dodatak prirodnim ljepotama Podstrane, beskrajnim šljunčanim plažama, očaravajućim pogledom prema Splitu i otocima te ugodnoj klimi karakterističnoj za Dalmaciju. Ako svemu navedenom pridodamo i specijalnu vikend ponudu koja vas čeka ove veljače, a koja uključuje brojne pogodnosti koje možete pronaći u ovoj luksuznoj oazi, znate da je užitak boravka zajamčen.

le meridien

Što vas očekuje?
Čokoladne praline i boca pjenušavog vina, doručak serviran u romantično dekoriranoj sobi te besplatno korištenje Dioklecijan Spa centra samo su neke od pogodnosti paketa koji će oduševiti sve zaljubljene. Kruna romantične ponude je proslava dana zaljubljenih, Valentinova u sklopu koje Le Meridien Lav, Split svim zaljubljenima daruje luksuzno noćenje s doručkom za dvoje! Naime, svi parovi koji si 14.2. priušte romantičnu večeru u restoranu Spalatum, na poklon dobivaju besplatan smještaj u hotelu.

le meridien

Predivan menu inspiriran ovim praznikom ljubavi sastavio je poznati šef kuhinje Zdravko Perić. Ponuda uključuje večeru s 4 slijeda uz glazbu uživo, noćenje te doručak za samo 599 kn. Ako želite provesti cijeli vikend u romantičnim aktivnostima za dodatnih 599 kn dobivate još jedno noćenje s uključenim doručkom. Kako bi ugođaj bio što potpuniji, po vrlo povoljnim cijenama možete naručiti i šampanjac u sobu ili isprobati romantičnu masažu za dvoje.

le meridien

le meridien

le meridien

le meridien

le meridien

le meridien

le meridien

le meridien

Više informacija o navedenim ponudama možete saznati slanjem upita na reservations-split@lemeridien.com ili na www.lemeridienlavsplit.com

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više