Search

Sada možete odsjesti u sobi inspiriranoj serijom Damin Gambit

Sada možete odsjesti u sobi inspiriranoj serijom Damin Gambit

Tekst: BURO.


Velike su šanse da ste u 2020. pogledali seriju Damin Gambit u samo jednom danu. Priča o mladoj šahistici toliko je inspirirala svijet da je zabilježen veliki porast prodaje šahovskih ploča i svih predmeta inspiriranih šahovskim poljima. Kolektivna opsesija je otišla korak dalje. Hotel 21c Museum u Lexingtonu (koji je baza naše heroine u seriji) nudi noćenje u sobi čiji je uređenje čisti homage estetici serije.

Sada možete odsjesti u sobi inspiriranoj serijom Damin Gambit (фото 1)

Harmon Room ima čak i predimenzionirane šahovske figure koje su pričvršćene na strop, a koje simboliziraju trenutke kada gleda u strop i igra šah u glavi. Maksimalistički interijer su kreirali lokalna dizajnerica Isabel Ladd i Alex K Maso. Posebno za ovaj projekt su kreirane geometrijske tapete na kojima dominiraju krugovi u različitim nijansama zelene boje.

Sada možete odsjesti u sobi inspiriranoj serijom Damin Gambit (фото 2)
Sada možete odsjesti u sobi inspiriranoj serijom Damin Gambit (фото 3)

Kako bi sve bilo autentično, lokalna vintage trgovina Scout je posudila starinske predmete kao što su barska stolica, zlatnog pauna koji stoji na zidu iznad kreveta i naravno šahovsku ploču. Gosti će ovdje pronaći i retro knjige, ali i prijedloge što bi sve trebali posjetiti u gradu ako žele turu inspiriranu serijom

Sada možete odsjesti u sobi inspiriranoj serijom Damin Gambit (фото 4)

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više