Search

Sada možete virtualno prošetati kroz neke od najljepših nacionalnih parkova na svijetu

Sada možete virtualno prošetati kroz neke od najljepših nacionalnih parkova na svijetu

Putujte iz vlastitog dnevnog boravka

Tekst: L.L.


Image: Unsplash

Za sve one željne divnih prirodnih prizora, a trenutno smještene u vlastitim domovima, američki nacionalni parkovi osmislili su sjajnu zanimaciju. Virtualna šetnja i neki od najljepših prizora na svijetu samo su jedan klik udaljeni od vas, a koji su nas parkovi posebno oduševili, pogledajte u nastavku.

U nacionalnom parku Kenai Fjords na Aljasci, s obzirom na trenutna zbivanja povezana s koronavirusom u svijetu, odlučili su zainteresiranima iz cijelog svijeta ponuditi virtualni obilazak. Tako uz nekoliko klikova mišem možete istražiti ledene sante, fjordove i divljinu, prolaziti kroz zaleđena područja, ali i vidjeti kako klimatske promjene utječu na ovo područje.

Sada možete virtualno prošetati kroz neke od najljepših nacionalnih parkova na svijetu (фото 1)

Jedan od najpopularnijih nacionalnih parkova na Havajama također je uveo mogućnost virtualnog obilaska parka. Riječ je o Hawai'i Volcanoes nacionalnom parku u kojem ćete pak doživjeti Nahuku špilju koju je formirala lava, pa čak i "letjeti" iznad parka te vidjeti koje je sve promjene napravila erupcija 1959. godine.

Sada možete virtualno prošetati kroz neke od najljepših nacionalnih parkova na svijetu (фото 2)

Ljubitelji spilja posebno će uživati u virtualnoj turi kroz Carlsbad Caverns nacionalni park u New Meksiku. U ovom su parku otišli korak dalje pa tako, osim prizora spektakularnih formacija kamenja i tisuće šišmiša koji ovdje obitavaju, možete iskusiti i kako izgleda život jednog šišmiša kroz nevjerojatno kul simulaciju.

Sada možete virtualno prošetati kroz neke od najljepših nacionalnih parkova na svijetu (фото 3)

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više