Search

Sada svoj odmor možete provesti u kraljevskoj palači, na Airbnb-u pojavio se najluksuzniji smještaj ikad

Sada svoj odmor možete provesti u kraljevskoj palači, na Airbnb-u pojavio se najluksuzniji smještaj ikad

Indija zvuči kao sjajna ideja

Tekst: L.L.


Image: Airbnb

Smještena u Jaipuru, indijska palača stara 300 godina ovih se dana pojavila među onima koje možete unajmiti na Airbnb-u i odmah postala apsolutni hit. Unatoč tome što će vas noćenje koštati više nego što biste vjerojatno inače izdvojili na jednom putovanju, ostanak u indijskoj palači nudi i pogodnosti poput privatne posluge, privatnog bazena i drugih, više nego primamljivih pogodnosti. Cijena noćenja u apartmanu unutar palače iznosi 8000 američkih dolara, a u istu ulazi i razgled čitavog posjeda u društvu osobe iz kraljevske obitelji.

Palača u kojoj ćete biti smješteni upustite li se u ovu avanturu zbilja je spektakularna. Arhitektura i dizajn interijera izgledaju i više nego zanimljivo, elegantno i luksuzno u isto vrijeme, a u sklopu iste nalazi se čak nekoliko zgrada, igrališta i vrtova koji su dijelom otvoreni za javnost.

Sada svoj odmor možete provesti u kraljevskoj palači, na Airbnb-u pojavio se najluksuzniji smještaj ikad (фото 1)

Apartman koji je dostupan za iznajmljivanje sastoji se luksuzne spavaće sobe s ogromnim krevetom, isto takvom kupaonicom, kuhinjom i unutrašnjim bazenom, a prije je bila namijenjena za goste koji su dolazili u posjet obitelji kralja Maharaja Sawaija Padmanabh Singha. Danas je upravo taj 21-godišnjak jedini kralj koji je svoj životni prostor odlučio iznajmiti na Airbnb-u. Zanimljiva je i činjenica da su u ovoj palači kroz godine odsjedala imena poput princeze Diane te Oprah Winfrey.

Gosti u palači mogu uživati i u sjajnoj indijskoj hrani, a sve to s pogledom na vrtove koji samu palaču okružuju. Najbolji dio svega ipak je humanitarna nit koja se kroz potez kralja da svoju palaču oglasi na Airbnb platformi provlači. On će, naime, sve prihode od gostiju donirati fondu princeze Diye Kumari namijenjenom pružanju potpore ženama i ostalim umjetnicima iz ruralnih naselja. Cijela ideja na kraju zvuči još mrvicu bolje!

Sada svoj odmor možete provesti u kraljevskoj palači, na Airbnb-u pojavio se najluksuzniji smještaj ikad (фото 2)

 

Sada svoj odmor možete provesti u kraljevskoj palači, na Airbnb-u pojavio se najluksuzniji smještaj ikad (фото 3)

 

Sada svoj odmor možete provesti u kraljevskoj palači, na Airbnb-u pojavio se najluksuzniji smještaj ikad (фото 4)

 

Sada svoj odmor možete provesti u kraljevskoj palači, na Airbnb-u pojavio se najluksuzniji smještaj ikad (фото 5)

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više