Search

Samo za odrasle: hotel, barovi i restorani na UNESCO-om zaštićenom otoku

Samo za odrasle: hotel, barovi i restorani na UNESCO-om zaštićenom otoku

A nalazi se u brodskom kontejneru

Image: buro247.au

Otok koji se nalazi u luci Sydneyja je novo "igralište" za odrasle na kojem se garantira vrhunsko jelo i piće te zabava uz maksimalno opuštanje!

Ako pogledamo unazad nekoliko godina, riječi kao što su "luksuz" i "kontejner" nismo ni u kojem slučaju mogli koristiti u istoj rečenici. Međutim, u posljednjih nekoliko desetljeća poimanje luksuza se promijenilo. Više se pod tom riječju ne očekuje isključivo hotel s pet zvjezdica, zlatni pribor za jelo i spa tretmani koji uključuju mlijeko. Novo poimanje luksuza uključuje hranu, kulturu i iskustvo. Tvrtka Contained odlučila je otići korak dalje u tom novom poimanju luksuza i otvorili su novi boutique hotel koji je namijenjen isključivo odraslima i to na otoku Cockatoo, koji se nalazi u luci u Sydneyju.

Hotel će biti koncipiran tako da će šest mjeseci u godini biti uređene kabine unutar brodski kontejnera, a okruživat će južnoamerički restoran Don Tapa uz koji će se još nalaziti restorani i barovi The Young Henry's, The Sydney Urban Winery and Archie Rose Distillery Bar, kao i vrt u kojem će se nalaziti i služiti hrana iz tradicionalne kuhinje. Koncept je osmišljen kako bi odrasli mogli imati svoj otok na kojem se mogu u potpunosti opustiti i uživati u odličnoj kuhinji i koktelima. Ako se dogodi da žele prespavati to mogu "odraditi" u nekoj od prekrasno uređenih kabina, koje se nalaze u brodskim kontejnerima, ali nemaju ni najmanji prizvuk njih. Čini se kao pravo mjesto za bijeg, kakvo bismo voljeli imati i u našem gradu!

Samo za odrasle: hotel, barovi i restorani na UNESCO-om zaštićenom otoku (фото 1)

Samo za odrasle: hotel, barovi i restorani na UNESCO-om zaštićenom otoku (фото 2)

Samo za odrasle: hotel, barovi i restorani na UNESCO-om zaštićenom otoku (фото 3)ž

Samo za odrasle: hotel, barovi i restorani na UNESCO-om zaštićenom otoku (фото 4)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više