Search

Sanjate o putovanju u New York? Pronašli smo 3 hotela koje iskustvo u najpopularnijem gradu na svijetu čine još mrvicu boljim

Sanjate o putovanju u New York? Pronašli smo 3 hotela koje iskustvo u najpopularnijem gradu na svijetu čine još mrvicu boljim

Savršen smještaj

Tekst: L.L.

Image: The Chatwal

Genijalno uređenje, spektakularan pogled i bogata ponuda stavke su koje najprije gledamo kada je u pitanju odabir hotela. Kada su pak u pitanju njujorški hoteli, sve to i još mnogo više otežava nam odabir upravo zato što je odabrani tamošnji smještaj na mrvicu višoj razini od one na koju smo navikli. Posebice ova tri koja smo odabrali.

The Chatwal

Luksuzan hotel smješten na Manhattanu 2018. godine proglašen je najboljim njujorškim hotelom, a kada vidite fotografije soba, bit će vam jasno i zašto. U The Chatwalu iznimno se ponose svojim programom koji pokriva baš sve, od zabave, sjajne hrane, shoppinga pa sve do organizacije odlaska na Broadway.

Hotel je izgrađen 1905. godine, a u potpunosti je renoviran 2010., sadrži čak 76 soba, od čega je 14 tematski uređenih te se u sklopu istih nalaze i prostrane terase s nevjerojatnim pogledom na New York.

Sanjate o putovanju u New York? Pronašli smo 3 hotela koje iskustvo u najpopularnijem gradu na svijetu čine još mrvicu boljim (фото 1)

Restoran The Lambs Club, pod vodstvom priznatog chefa Geoffreya Zakariana, jedna je od ogromnih prednosti ovog hotela, a u sklopu istog nalazi se i ogroman bar. Tu je i spa salon u kojem se za svoje goste brinu na najpažljiviji mogući način, a onima kojima čak ni to nije dovoljno, preporučuje se odlazak do neke od čudesnih atrakcija u blizini samog hotela. MOMA, Rockefeller Centar i užurbani njujorški život čekaju iza velikih vrata. Osim toga, gostima je čitavo vrijeme na raspolaganju i osobni pomagač i privatni bar.

Sanjate o putovanju u New York? Pronašli smo 3 hotela koje iskustvo u najpopularnijem gradu na svijetu čine još mrvicu boljim (фото 2)

Lotte New York Palace

Jedan od najpoznatijih hotela na Manhattanu nosi ime Lotte New York Palace i mjesto je na koje se, oni koji si to mogu priuštiti, neprestano vraćaju. Jedna od najvećih prednosti ovog hotela jest senzacionalan pogled, dok je uređenje u vintage stilu ono što ovom mjestu daje dozu luksuza, ali i udobnosti. Sobe izgledaju svevremenski lijepo te gosti mogu birati između čak nekoliko paketa, ovisno o broju noćenja, broju gostiju i osobnim preferencijama.

Sanjate o putovanju u New York? Pronašli smo 3 hotela koje iskustvo u najpopularnijem gradu na svijetu čine još mrvicu boljim (фото 3)

U sklopu hotela nalazi se Villard restoran, idealan za bogati doručak, tu je Pomme Palais, butik pekarnica te The Gold Room, mjesto na koje se odlazi na jednostavan brunch ili kakav dobar koktel. Hotel ima i koktel bar Trouble's Trust te Rarities, intiman bar s rijetko viđenim etiketama vina i žestokim pićima. Osim za kraća odsjedanja, Lotte New York Palace idealno je mjesto za vjenčanja, a pojavljuje se i kao pozadina u brojnim serijama i filmovima.

Sanjate o putovanju u New York? Pronašli smo 3 hotela koje iskustvo u najpopularnijem gradu na svijetu čine još mrvicu boljim (фото 4)

Archer

Nešto moderniji, boutique hotel Archer nalazi se između poznate Pete i Šeste Avenije, prostire se na čak 22 kata i u blizini je svega što vam je za dobar provod u New Yorku potrebno. Uređenje hotela spaja industrijski stil i eleganciju, a zbog staklenih stijena, pogled koji se pruža iz soba naprosto je prekrasan. Upravo je to, uz genijalno uređenje, jedan od glavnih razloga zašto je ovaj hotel iznimno popularan kod mlađe populacije.

U sklopu hotela nalazi se restoran s najboljim odrescima kojeg vodi chef Charlie Palmer te The Foyer bar, s velikim izborom koktela i alkoholnih pića, na krovu hotela.

Sanjate o putovanju u New York? Pronašli smo 3 hotela koje iskustvo u najpopularnijem gradu na svijetu čine još mrvicu boljim (фото 5)

 

Sanjate o putovanju u New York? Pronašli smo 3 hotela koje iskustvo u najpopularnijem gradu na svijetu čine još mrvicu boljim (фото 6)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više