Search

Šarmantan hotel na Mykonosu odmah ispod sunca

Šarmantan hotel na Mykonosu odmah ispod sunca

Belvedere Boutique Hotel Mykonos


Image: belvederehotel.com

Ova mediteranska hotelska oaza, naglašena prirodnim materijalima s karakterističkim modrim akcentom, u interijeru, ali i eksterijeru, idealna je lokacija za odsjesti na Mykonosu, posebice ako ste ljubitelj relaksacije i opuštanja u svakom smislu te riječi

Najpoznatiji otok Grčke svakako je Mykonosu koji karakterizira kozmopolitska atmosfera, uzbudljiv noćni život i živopisni glavni grad Chora, koji je poznat po svojim bijelim fasadama kuća, modrim svodovima te spektakularnim dugim pješčanim plaža. Za Mykonos kažu još kako je otok odmah ispod sunca, a ukoliko vas privlači sve navedeno, onda je u cijeloj priči potrebno samo da još pronađete odgovarajući smještaj koji će vam odmor na ovom prekrasnom otoku još dodatno uljepšati.

Šarmantan hotel na Mykonosu odmah ispod sunca (фото 1)

Jedan upravo takav je Belvedere Boutique Hotel Mykonos, koji osim 35 luksuzno opremljenih hotelskih soba, nudi i 8 veličanstvenih apartmana, ali i vila koje su rasprostranjene u blizini hotela na raznim, čarobnim lokacijama. Zanimljivo je kako je svaka soba uređena drugačije dok se kroz njih provlači i niz ručno rađenih elemenata. Tamno masivno drvo, bjelina i prozračnost, kamen i beton idealna su stilizirana scenografija za dočaravanje mediteranske prisutnosti, koja se osim u interijeru, sjajno nastavlja i u eksterijeru hotela. Iako je cijeli kompleks začinjen modernim u kombinaciji s rustikalnim i naturalnim karakterom, s razlogom možemo napomenuti kako ovdje ipak dominira samo jedno - spektakularan pogled na morsku pučinu.

Šarmantan hotel na Mykonosu odmah ispod sunca (фото 2)

Upravo tu čaroliju, i onu izlaska i zalaska sunca s pogledom na morsku obalu i horizont, gosti hotela mogu iskusiti boravkom na nizu od nekoliko terasa. Bilo da se radi samo o sunčanju uz bazen i koktel bar ili da se pak zapute u sjajan hotelski restoran u kojem će imati prilike kušati samo najbolje iz mediteranske izvorne grčke kuhinje, za što je zaslužan cijenjeni chef Nikos Zervos, čija je kuhinja uvijek naglašena svježim namirnicama. Naravno, hotel ima i svoj ekskluzivni spa centar za dodatnu relaksaciju i opuštanje, ali i za one aktivnije, tu je i fitness soba kao i niz dućančića. 

Šarmantan hotel na Mykonosu odmah ispod sunca (фото 3)Šarmantan hotel na Mykonosu odmah ispod sunca (фото 4)Šarmantan hotel na Mykonosu odmah ispod sunca (фото 5)Šarmantan hotel na Mykonosu odmah ispod sunca (фото 6)

Šarmantan hotel na Mykonosu odmah ispod sunca (фото 7)

Šarmantan hotel na Mykonosu odmah ispod sunca (фото 8)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više