Search

Šarmantan splitski hotel

Šarmantan splitski hotel

Divota Apartment Hotel


Image: Divota Apartment Hotel

Tek nekoliko minuta udaljen od svjetske povijesne baštine Dioklecijanove palače, Divota Apartment Hotel svojim gostima nudi jedinstven doživljaj "najlipšeg grada na svitu"

Čak 11 starih kamenih kuća u samom centru Splita, koji je svojom bogatom poviješću inspirirao vlasnicu, pretvorene su u jedinstven hotelski koncept - Divota Apartment Hotel. Sve kamene kuće su u krugu od 150 metara, tek nekoliko minuta udaljene od svjetske povijesne baštine Dioklecijanove palače, pomno renovirane i opremljene, kako bi pružile svojim gostima jedinstven doživljaj "najlipšeg grada na svitu". Uz kombinaciju soba, studio apartmana te luksuzne vile, gostima je na raspolaganju i odlična hotelska usluga sa centralnom recepcijom, a tu je i spa centar te odličan doručak poslužen s bio namirnicama. Za goste svih 24 smještajnih jedinica marljivo brine 19 zaposlenih, čiji su trud i angažman putnici itekako prepoznali.

Šarmantan splitski hotel (фото 1)

U lijepo i moderno uređenom interijeru prevladava uglavnom bjelina i prozračnost, a naglašen je rustikalnim mediteranskim štihom što je pravi izbor za ovo podneblje u funkciji privremenog smještaja. Inače, Divota Apartment Hotel, integralni boutique hotel u Splitu nagrađen je i prestižnom zlatnom nagradom "Loved by Guests 2016". Ovu godišnju nagradu dodjeljuje jedan od vodećih internet portala za rezervaciju smještaja Hotels.com, dio grupacije Expedia, isključivo onim najbolje ocijenjenima. S obzirom na sve, nimalo ne čudi kako je Divota Apartment Hotel uvršten i među najboljih 25 malih hotela, te među 25 hotela u Hrvatskoj koji pružaju najbolju uslugu. Ukoliko se nađete u Splitu, a želite si priuštiti šarmantan smještaj u "žiži splitskih zbivanja" onda svakako navratite u simpatičan Divota Apartment Hotel gdje ćete biti dočekani s osmjehom.

Šarmantan splitski hotel (фото 2)Šarmantan splitski hotel (фото 3)Šarmantan splitski hotel (фото 4)Šarmantan splitski hotel (фото 5)Šarmantan splitski hotel (фото 6)Šarmantan splitski hotel (фото 7)Šarmantan splitski hotel (фото 8)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više