Search

Savršeno preuređen amsterdamski hotel Pulitzer

Savršeno preuređen amsterdamski hotel Pulitzer

45 godina tradicije


Image: Promo

Nekad popularno mjesto za nizozemsku aristokraciju, danas šarmantno uređen hotel koji se sastoji od 25 kompleksa smještenih u povijesnom dijelu Amsterdama

Amsterdam je grad koji je velikim dijelom smješten na vodi i često ga nazivaju "Venecija sa sjevera". Sam centar sastoji se od 90 malenih otočića povezanih sa stotinu mostova koji su izgrađeni u nizozemsko zlatno doba i još su uvijek srce društvenog života u gradu. Između kanala Prinsengracht i Keizersgracht, u ulici The Nine Street smješten je nedavno obnovljen hotel Pulitzer koji ima tradiciju dulju od 45 godina. Ulica The Nine Street nalazi se u trenutno najživahnijem amsterdamskom kvartu Jordan koji je prepun pitoresknih barova i malenih simpatičnih butika i pravo je mjesto za početak prave nizozemske avanture. 

Savršeno preuređen amsterdamski hotel Pulitzer (фото 1)

Hotel Pulitzer najbolje utjelovljuje sam grad, počevši od uređenja, čiji je koncept bio spojiti radove lokalnih umjetnika i dizajnera, ali i zadržati svoju autentičnost i raskoš. Sada je doživio svoju najveću obnovu koja kombinira povijesne elemente i klasičnu ljepotu u suvremenom stilu, što je rezultiralo ugodnim interijerom. Svaka soba jedinstvena je na svoj način, odražava karakter umjetnika i ima bogatu povijest. Šarmantne sobe smještene u potkrovlju krase drvene grede i veliki prozori koji prostor čine eteričnim, a kontrast u prostoru čini masivni namještaj od baršuna. 

Savršeno preuređen amsterdamski hotel Pulitzer (фото 2)

Restoran Jansz. u sklopu hotela služi jednostavna, ali fina jela inspirirana klasičnom europskom kuhinjom u kojoj možete uživati u dekadentnom uređenju, a Pulitzer Bar je idealno mjesto za uživanje u velikom izboru pića posluženim sa stilom. Doručak, ručak i večera osigurat će vam nezaboravne okuse, a posebno zanimljivo mjesto prostorija je The Cooper Rooms gdje možete večerati skriveni od pogleda javnosti. 

Savršeno preuređen amsterdamski hotel Pulitzer (фото 3)

Osim pod okriljem hotela možete uživati u vrtovima koji vam pružaju mir tako blizu, a tako daleko od gradske vreve, a ove ćete godine moći uživati i u večeri pod plavim amsterdamskim nebom na novoj terasi. Mogli bismo reći da ovaj renovirani hotel ima svoj novi početak, a mi ga predlažemo kao jedno od idealnih mjesta gdje možete odsjesti u gradu u kojem se živi punim plućima. 

Savršeno preuređen amsterdamski hotel Pulitzer (фото 4)

Savršeno preuređen amsterdamski hotel Pulitzer (фото 5)

Savršeno preuređen amsterdamski hotel Pulitzer (фото 6)

Savršeno preuređen amsterdamski hotel Pulitzer (фото 7)

Savršeno preuređen amsterdamski hotel Pulitzer (фото 8)

Savršeno preuređen amsterdamski hotel Pulitzer (фото 9)

Savršeno preuređen amsterdamski hotel Pulitzer (фото 10)

Savršeno preuređen amsterdamski hotel Pulitzer (фото 11)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više