Search

Sjajne vijesti: Hotel San Canzian prvi u Istri ušao u grupaciju Small Luxury Hotels

Sjajne vijesti: Hotel San Canzian prvi u Istri ušao u grupaciju Small Luxury Hotels

Veliko priznanje

Tekst: BURO.


Image: PR

Hotel San Canzian je nakon samo dva mjeseca poslovanja dobio odobrenje za pristup Small Luxury Hotels udruženju. Small Luxury Hotels je vodeća svjetska grupacija koja okuplja najbolje luksuzne boutique hotele u svijetu. Osim San Canziana u Hrvatskoj je još samo 5 hotela zadovoljilo njihove izuzetno stroge kriterije.

Luksuzni boutique hotel San Canzian, koji je ovoga ljeta otvoren u blizini Buja, radi tek dva mjeseca, a već je postao član grupacije Small Luxury Hotels. San Canzian je prvi hotel u Istri koji je zadovoljio izuzetno stroge kriterije grupacije Small Luxury Hotels koja okuplja najbolje od najboljih. Riječ je o ekskluzivnom klubu u koji se ulazi po izuzetno strogim kriterijima. U čitavom je svijetu samo 520 hotela u 80 različitih zemalja koji su dio grupacije, a svake godine izlazi i katalog u kojem će se od sada nalaziti i ovaj dragulj istarskog hotelijerstva.

Sjajne vijesti: Hotel San Canzian prvi u Istri ušao u grupaciju Small Luxury Hotels (фото 1)

Osim San Canziana u Hrvatskoj je još samo 5 hotela ponosnih vlasnika ove ploče. A ona potvrđuje izvrsnost kojoj su težili investitori u ovaj mali luksuzni hotel u Istri.

"Izuzetno smo ponosni što smo upravo mi prvi u Istri zadovoljili kriterije za pristupanje udruženju najboljih malih hotelijera u svijetu. Za nas je ovo priznanje za dosad uloženu energiju, ali i poticaj da nastavimo raditi na poboljšanju usluge i sadržaja", rekao je Zoran Užar, direktor hotela San Canzian koji zajedno sa svojim timom brine da se strogi kriteriji grupacije provedu u djelo.

Sjajne vijesti: Hotel San Canzian prvi u Istri ušao u grupaciju Small Luxury Hotels (фото 2)

San Canzian Village & Hotel smjestio se istarskom selu od samo tri stanovnika i predstavlja jedinstveni koncept koji spaja kulturu, modernu umjetnost i lokalni utjecaj dizajna te gostima nudi individualni pristup i vrhunsku uslugu hotela s 5 zvjezdica. San Canzian raspolaže s ukupno 24 sobe i suita nadahnutih istarskim šarmom. U sklopu hotela nalazi se i vrhunski fine dining restoran Noel Buje, već dobro poznat u Zagrebu po prestižnoj Michelinovoj zvjezdici.

U sklopu fine dining restorana Noel, naši gosti mogu pronaći jedan od najboljih vinskih podruma u Hrvatskoj s preko 600 pojedinačnih etiketa u kojem će i najveći znalci vina naći svoju bocu, a za ljubitelje miksologije barmeni će kreirati osvježavajuće koktele s jedinstvenim potpisom Karla Ferenčaka – najboljeg barmena u Hrvatskoj 2018. Njegove tehnike i njegovi domaći, ručno rađeni sirupi, liker i biteri zaslužni su za vrhunsku kvalitetu i autentične okuse tijekom cijele godine.

Ulazak u grupaciju nagrađivane Small Luxury Hotels of The World grupacija velika je stvar za jedan domaći hotel upravo zato što povezuje male neovisne hotele s jedinstvenom energijom, koji aktivno rade na poboljšanju usluge i kvalitete iz dana u dan kako bi se izdvojili od drugih. Grupacija od svojih članova zahtijeva da ispune visoke standarde kvalitete jer samo najbolji od najboljih mogu biti dio njihovog brenda. Preko 400.000 njihovih klijenata ima pregled na 520 neovisnih hotela iz 80 različitih zemalja. Svaki je jedinstven za sebe, ali svima je zajednička izvrsnost.

Sjajne vijesti: Hotel San Canzian prvi u Istri ušao u grupaciju Small Luxury Hotels (фото 3)

 

Sjajne vijesti: Hotel San Canzian prvi u Istri ušao u grupaciju Small Luxury Hotels (фото 4)

 

Sjajne vijesti: Hotel San Canzian prvi u Istri ušao u grupaciju Small Luxury Hotels (фото 5)

 

Sjajne vijesti: Hotel San Canzian prvi u Istri ušao u grupaciju Small Luxury Hotels (фото 6)

 

Sjajne vijesti: Hotel San Canzian prvi u Istri ušao u grupaciju Small Luxury Hotels (фото 7)

 

Sjajne vijesti: Hotel San Canzian prvi u Istri ušao u grupaciju Small Luxury Hotels (фото 8)

 

Sjajne vijesti: Hotel San Canzian prvi u Istri ušao u grupaciju Small Luxury Hotels (фото 9)

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više