Search

Zašto je ovaj luksuzni skijaški smještaj u švicarskim Alpama proglašen najboljim u svijetu već dvije godine zaredom?

Zašto je ovaj luksuzni skijaški smještaj u švicarskim Alpama proglašen najboljim u svijetu već dvije godine zaredom?

Les Anges će vam osigurati pravu planinsku idilu


Image: PR

Već na prvi pogled jasno je zašto je Les Anges, luksuzna skijaška koliba u Švicarskoj proglašena najboljim smještajem takvog tipa na svijetu u 2018. godini, točnije već dvije godine zaredom. Smještena u popularnom Zermattu u švicarskim Alpama, ova koliba proglašena je najboljom od strane institucije World Ski Awards, a u pitanju su nagrade koje se u raznim kategorijama dodjeljuju svake godine u domeni skijaške industrije. 

Les Anges opravdano nazivaju draguljem švicarskih Alpi, a tome u prilog ide i njegova sama lokacija s obzirom na to da je koliba smještena na osami, ali samo 10 minuta od samog centra općine Zermatt i to s pogledom na famozni vrh Matterhorn koji naprosto oduzima dah.

Zašto je ovaj luksuzni skijaški smještaj u švicarskim Alpama proglašen najboljim u svijetu već dvije godine zaredom? (фото 1)

Sama koliba izgrađena je u klasičnom alpskom stilu, a može primiti čak 14 osoba te se pohvaliti sa sedam spavaćih soba od kojih svaka ima svoju kupaonicu i toalet. Ističu kako je idealna za velike obitelji ili pak parove koji od odmora prije svega potražuju mir, osamu, luksuz i doživljaj koji će pamtiti cijeli život. Nimalo ne čudi kako je Les Anges rezerviran puno unaprijed, pa ćete se oko odsjedanja ovdje morati jako potruditi. No, svi oni koji požele svoj godišnji odmor provesti upravo na ovoj spektakularnoj lokaciji, već sada će morati poduzeti prve korake, ali tek za iduću zimu. 

Inače, Word Ski Awards osim proglašenja najboljih skijaških smještaja, odabire najbolje i u kategorijama skijaških resorta, hotela, boutique hotela, skijališta i slično, a u konačnoj odluci sudjeluju profesionalci iz skijaške industrije. Les Anges se ovom nagradom može pohvaliti za 2017. te sada 2018. godinu, a prije toga najboljim u toj kategoriji je bio proglašen kanadski Bighorn. 

Zašto je ovaj luksuzni skijaški smještaj u švicarskim Alpama proglašen najboljim u svijetu već dvije godine zaredom? (фото 2)

Zašto je ovaj luksuzni skijaški smještaj u švicarskim Alpama proglašen najboljim u svijetu već dvije godine zaredom? (фото 3)

Zašto je ovaj luksuzni skijaški smještaj u švicarskim Alpama proglašen najboljim u svijetu već dvije godine zaredom? (фото 4)

Zašto je ovaj luksuzni skijaški smještaj u švicarskim Alpama proglašen najboljim u svijetu već dvije godine zaredom? (фото 5)

Zašto je ovaj luksuzni skijaški smještaj u švicarskim Alpama proglašen najboljim u svijetu već dvije godine zaredom? (фото 6)

Zašto je ovaj luksuzni skijaški smještaj u švicarskim Alpama proglašen najboljim u svijetu već dvije godine zaredom? (фото 7)

Zašto je ovaj luksuzni skijaški smještaj u švicarskim Alpama proglašen najboljim u svijetu već dvije godine zaredom? (фото 8)

Zašto je ovaj luksuzni skijaški smještaj u švicarskim Alpama proglašen najboljim u svijetu već dvije godine zaredom? (фото 9)

Zašto je ovaj luksuzni skijaški smještaj u švicarskim Alpama proglašen najboljim u svijetu već dvije godine zaredom? (фото 10)

Zašto je ovaj luksuzni skijaški smještaj u švicarskim Alpama proglašen najboljim u svijetu već dvije godine zaredom? (фото 11)

Leave a comment

više