Search

Skrivena uvala pokraj Šibenika kao stvorena za uživanje

Skrivena uvala pokraj Šibenika kao stvorena za uživanje

Beach bar Shark


Image: PR/privatni album

Uvala koja poziva na apsolutno uživanje i relaksaciju ponuda je koju nikako ne propuštamo

Ljeto je na vratima, a suncem okupan Mediteran spremno čeka sve one koji će se prepustiti njegovim ljepotama. Ako ove sezone odlučite posjetiti jedan od najstarijih gradova lijepe Dalmacije, Šibenik, tada na svoju kartu putovanja morate upisati mjesto u kojem ćete guštati satima. Beach club Shark u uvali Žaborić već dugi niz godina svojom ponudom i ambijentom privlači domaće ali i strane goste iz svih dijelova svijeta. Mirna uvala, okupana suncem te počašćena bistrim morem i prekrasnom plažom pozivnica je u carstvo uživanja i čistog hedonizma.

beach

Bar je konstrukcija napravljena od masivnih drvenih greda koje su bojane u bijelo. Time se stopio s obalom i plavetnilom mora koje je u neposrednoj blizini bara.  Unutrašnjost prostora uređena je u miksu mediteranskog i modernog lounge stila. Uz ugodne zvukove house glazbe, fine koktele i ugodan ambijent, možete se počastiti ukusnom hranom.

beach

Lagane salate, tjestenina, brusketi te piletina na razne načine dobro će doći nakon cjelodnevnog izležavanja i kupanja. Već tradicionalno mjesto pokraj Šibenika mjesto je koje morate posjetiti ako ste spremni apsolutno se prepustiti uživanju u ljetnim danima.

sibenik

beach

beach

beach

beach

beach

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više