Search

Skriveni raj na otoku Baliju

Skriveni raj na otoku Baliju

Resort koji oduzima dah


Image: PR

Čarobni resort Viseći vrtovi Ubud na otoku Baliju opisuju kao jedno od onih mjesta koje morate posjetiti jednom u životu

O spomenutom resortu dalo bi se mnogo napisati počevši od brojnih nagrada koje je osvojio na račun svoje lokacije, pogleda s bazena koji oduzima dah te arhitekture kojom se savršeno uklopio u čarobnu prirodu koja ga okružuje. Vlasnici su željeli stvoriti prirodni komadić raja, a to im je pošlo za rukom 2005. godine kada su radovi u potpunosti završeni, a Viseći vrtovi Ubud uskoro su postali jedno od omiljenih svjetskih odmarališta.

Skriveni raj na otoku Baliju (фото 1)

Ovaj luksuzni resort izgrađen je na površini zemlje od 3,2 hektara u neposrednoj blizini Payagana, malog sela na otoku Baliju okruženog stoljetnim stablima, strmim terasastim vrtovima, rižinim poljima te zelenilom džungle. Hotel smješten uz slojevite zelene terase sadrži 38 vila koje su redom izgrađene u suvremenom indonezijskom stilu i prkose gravitaciji svojim drvenim stupovima i slamnatim krovovima. Koncept resorta prati ideju o savršenom bijegu u nešto čarobno i autentično daleko od turističke gužve i napučenih otočkih plaža. A ovo tropsko okruženje pomalo sakriveno od znatiželjnih pogleda savršeno je mjesto za to.

Skriveni raj na otoku Baliju (фото 2)

Skriveni raj na otoku Baliju (фото 3)

Svega 20-ak minuta od hotela nalazi se naselje Payagana s populacijom od 1300 stanovnika koje vole nazivati i duhovnim središtem Balija. Kada govorimo o idejama u izgradnji hotela dizajneri su odlučili utvrditi uzroke nirvane i duhovnog mira stanovnika spomenutog seoca. Jer ovdje su priroda i život u skladu s njom najbolji posrednik do mira te duhovne i tjelesne ravnoteže. Pridodamo li tome i svjetsku razinu usluge te vrhunsku tradicionalnu hranu poželjeli smo i sami tamo jednom otputovati. Mnogi parovi odabrali su ovo mjesto kao idealno za svoj novi početak. Ne slove bez razloga Viseći vrtovi kao jedno od najljepših svjetskih odmarališta.

Skriveni raj na otoku Baliju (фото 4)

Skriveni raj na otoku Baliju (фото 5)

Skriveni raj na otoku Baliju (фото 6)

Skriveni raj na otoku Baliju (фото 7)

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više