Search

Što to novo nudi Dubrovnik?

Što to novo nudi Dubrovnik?

Plaža Kava


Image: PR

Nova plaža na Babinom kuku u Dubrovniku novitet je i svježa ponuda za goste koji požele uživati na plaži uz pogled na Jadran i obrise ovog divnog grada...

Dubrovnik uvijek iznenadi svojom ponudom, ali iz godine u godinu noviteti u ugostiteljstvu iznenađuju kako goste iz cijelog svijeta tako i domaće stanovnike. Novootvorena plaža Kava moderna je oaza koju krasi nekoliko zona u kojima možete provoditi svoj godišnji odmor udaljeni od grada te ga doživjeti na nešto drugačiji način.

Što to novo nudi Dubrovnik? (фото 1)

Mjesto na kojem se danas nalazi Plaža Kava nastalo je početkom prošlog stoljeća vađenjem kamena za gradnju određenih građevina u predjelu Gruža pa se priroda pobrinula da se, kroz skoro jedno čitavo stoljeće, izbori na način da je makija djelomično pokrila otvorene stijene prema moru.

Što to novo nudi Dubrovnik? (фото 2)

Ono što priroda (makija) nije uspjela popraviti investitor ovog projekta, društvo Valamar Riviera, je poštivajući sva urbanistička pravila učinilo. Ovim se projektom posebna pažnja posvetila ekologiji i zaštiti postojećeg, a u izgradnji plaže upotrebljavani su samo prirodni materijali (kamen, drvo, zelenilo) kako bi ovaj dio grada Dubrovnika bio na usluzi građanima i gostima na najvećoj mogućoj razini.

Što to novo nudi Dubrovnik? (фото 3)

Na samoj plaži otvoren je Coral Beach Club opremljen svime što posjetiteljima treba za ugodan cjelodnevni boravak, uključujući veliki bar s bogatom ponudom hrane i pića, sanitarije, kabine za presvlačenje, ležaljke, suncobrane i tuševe. U večernjim satima ovaj se objekt pretvara u intiman i čaroban ambijent idealan za opuštanje uz koktele i probrane gastro delicije, a ima i mogućnost održavanja raznih događanja poput koncerata, galavečera, koktel zabava, vjenčanja i slično. Plaža koju prvobitno krasi urbani imidž okružena je prirodnim ljepotama koje nemaju cijenu. A ako ste u blizini Dubrovnika, pravo je vrijeme da osjetite atmosferu te se opustite u ovom gradu na potpuno drugačiji način.

Što to novo nudi Dubrovnik? (фото 4)

Što to novo nudi Dubrovnik? (фото 5)

Što to novo nudi Dubrovnik? (фото 6)

Što to novo nudi Dubrovnik? (фото 7)

Što to novo nudi Dubrovnik? (фото 8)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više