Search

Svečano otvoren 5. međunarodni sajam turizma Place2go

Svečano otvoren 5. međunarodni sajam turizma Place2go

Vikend posvećen putovanjima


Image: PR

Međunarodni sajam turizma Place2go danas je petu godinu zaredom u Boćarskom domu posjetiteljima otvorio svoja vrata. Više od 160 izlagača iz 19 zemalja predstavit će svoju destinaciju, a tu su i restorani koji će privući vrhunskim specijalitetima te zanimljiv program predavanja

"Ove se godine prvi put na sajmu predstavljaju neke nove destinacije poput Maroka, Japana i Izraela, a na B2B petak prijavio se još veći broj poslovnih susreta. Iznimno nam je drago što smo i ove godine uspjeli osigurati besplatan ulaz za sve posjetitelje. Značaj sajma Place2go iz godine u godinu sve je veći.'', izjavila je direktorica Damjana Domanovac.
Publici će se uz Maroko, Izrael i Japan, predstaviti Indonezija, Indija, Tajland, Kanada, Belgija, Katar, Turska, Mađarska, Njemačka, Austrija, Italija, Velika Britanija, Slovenija, Srbija i Bosna i Hercegovina te, naravno, izlagači iz Hrvatske. Na sajmu sudjeluju i brojne aviokompanije od kojih će neke najaviti uspostavu novih direktnih linija, koje će povezati Hrvatsku s Kanadom, Izraelom, Rusijom, Portugalom, Češkom... Iz godine u godinu posjetiteljima se nastoji se iz prve ruke pružiti važne informacije iz svijeta turizma, upoznati ih s bogatstvom ponude, cijenama aranžmana, aviokarata i smještaja.

Svečano otvoren 5. međunarodni sajam turizma Place2go (фото 1)
Današnji je dan rezerviran za B2B. Od 10 do 16 sati sajam će biti otvoren isključivo za poslovne posjetitelje, kako bi im se omogućili sastanci s izlagačima i nesmetani dogovori o budućoj suradnji. Održavat će se i poslovna predavanja profesionalaca iz svijeta turizma, pa će tako posjetitelji moći saznati sve o trendovima u turizmu u inozemstvu, ali i kako na razvoju turizma rade u Karlovačkoj županiji. Održat će se i panel na temu gastronomskog turizma u Hrvatskoj u sklopu predstavljanja festivala Taste the Mediterranean. Prava poslastica za kraj prvog dana biti će projekcija filma Wonderful Indonesia i nastup indonezijskih plesačica koje će otplesati poznati balineški Pendet Dance.

Svečano otvoren 5. međunarodni sajam turizma Place2go (фото 2)
I na ovogodišnjem sajmu posjetitelji će moći odigrati nagradnu igru Place2go putovnica te osvojiti neku od mnogobrojnih vrijednih nagrada. Uz to, organizatori su osigurali i puno zabavnog sadržaja kao npr. fotografiranje s Batmanom i u avionu, a posebno će zanimljivo biti na štandu televizijskog kanala Travel Channel gdje će se moći isprobati najnovija tehnologija te s posebnim naočalama doživjeti pravo virtualno putovanje oko svijeta u 5 minuta.

Svečano otvoren 5. međunarodni sajam turizma Place2go (фото 3)

U Gastro ulici u Balonu Boćarskog doma i ove će se godine pripremati jela različitih kuhinja: od turske, bavarske i azijske do talijanske, mađarske i hrvatske. Na Place2go marketu moći ćete kupiti razne proizvode - od najljuće papričice, originalne talijanske salame, sireve i masline ili pak neki od zanimljivih suvenira. Baš kao prethodne i ove je godine nastavljena suradnja s humanitarnom udrugom „Kolajna ljubavi" koja aktivno djeluje na području cijele Hrvatske, BiH i u Africi gdje ima sagrađeno sirotište u kojem je svoj dom pronašlo 37 djece za koju se brinu volonteri iz Hrvatske. 

Sve informacije pratite ovdje.

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više