Search

Švedski Icehotel još je jednom otvorio svoja vrata

Švedski Icehotel još je jednom otvorio svoja vrata

25. sezonu zaredom


Icehotel ove godine obilježava svoju 25. sezonu postojanja te je tome u čast osmislio posebna iznenađenja

Smješten u selu Jukkasjärvi, popularni pop-up hotel još je jednom otvorio svoja ledena vrata i počeo primati goste. S povratkom temperatura ispod nule iz obližnje rijeke Torne izvučeno je 1600 tona snijega i leda kako bi se dizajniralo 16 unikatnih apartmana. Ove se godine posebna pažnja posvetila dizajnu jer hotel slavi 25 godina postojanja i željelo se postići maksimum kako bi se godišnjica dostojno proslavila.

Švedski Icehotel još je jednom otvorio svoja vrata (фото 1)

Tako apartman Time Piece izgleda poput mehanizma sata, Prime Mate odvodi gosta u raskošnu ledenu prašumu, a u sobi Hot Type posjetitelji će spavati u pisaćem stroju. Osim svih soba, hotel je dobio i novo predvorje, bar te radionicu za izrađivanje skulptura od leda. Samo predvorje bit će izgrađeno tako da se ledom prekriva jedan veliki balon zbog kojeg će akustika i svjetlost dobiti jednu posebnu čar.

Švedski Icehotel još je jednom otvorio svoja vrata (фото 2)Švedski Icehotel još je jednom otvorio svoja vrata (фото 3)Švedski Icehotel još je jednom otvorio svoja vrata (фото 4)Švedski Icehotel još je jednom otvorio svoja vrata (фото 5)Švedski Icehotel još je jednom otvorio svoja vrata (фото 6)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više