Search

The Wild Hotel na Myokonosu je najchic hotel koji smo vidjeli u posljednje vrijeme

The Wild Hotel na Myokonosu je najchic hotel koji smo vidjeli u posljednje vrijeme

Baš svaki detalj je totalno kul

Tekst: E.G.

Image: The Wild Hotel

Grčki otok Mykonos se kroz posljednje desetljeće nametnuo kao jedno od najpoželjnijih turističkih odredišta. Kako je grčka obala postajala sve zanimljivija stranim posjetiteljima, tako je postupno dolazilo i do diferencijacije različitih opcija; neki su se otoci profilirali kao idealni za grupna putovanja mladih, neki su najviše privlačili obitelji s djecom, a neki u konačnici postali sinonim za luksuz i najbolju moguću uslugu. Predvodnik potonje kategorije je svakako otok Mykonos, koji danas mnogi naziva i "novim Caprijem", i u koji redovito dolaze ljetovati neka od najpoznatijih showbizz imena svijeta.

The Wild Hotel na Myokonosu je najchic hotel koji smo vidjeli u posljednje vrijeme (фото 1)

Posljedično, ugostiteljska ponuda mora pratiti zahtjeve gostiju visoke platežne moći i ponuditi vrhunski tretman u svakom smislu. Danas vam predstavljamo The Wild Hotel, omiljen upravo među influencerima i drugim poznatim osobama, i to zbog svoje spektakularne lokacije i vrlo, vrlo chic (da ne kažemo Insta-friendly!) uređenja.

The Wild Hotel na Myokonosu je najchic hotel koji smo vidjeli u posljednje vrijeme (фото 2)

Smješten je na samoj obali otoka, iznad stjenovite plaže, a pogled na prirodu koja ga okružuje je teško opisati riječima. Za razliku od razuzdanih partyja u slavnim beach klubovima, ovaj hotel nudi mir, odmor i potpuni spokoj. Ipak, budući da se nalazi na Mykonosu, zen se ovdje postiže sjedeći u dizajnerskim foteljama ili ležeći u ručno rađenim drvenim krevetima.

The Wild Hotel na Myokonosu je najchic hotel koji smo vidjeli u posljednje vrijeme (фото 3)

U interijeru prevladavaju prirodni materijali i zemljane nijanse, a gosti mogu birati žele li odsjesti u nekom od apartmana ili pak u privatnoj vili, kao i to žele li kušati tradicionalne grčke specijalitete iz hotelskog restorana ili se sami baciti u istraživanje gastronomske ponude. Ako se gostima iz bilo kojeg razloga ne odlazi do plaže, na raspologanju im je i infinity pool u vrtu koji, moramo priznati, izgleda jednako primamljivo.

The Wild Hotel na Myokonosu je najchic hotel koji smo vidjeli u posljednje vrijeme (фото 4)

 

The Wild Hotel na Myokonosu je najchic hotel koji smo vidjeli u posljednje vrijeme (фото 5)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više