Search

Top 5 tematskih hotela diljem svijeta

Top 5 tematskih hotela diljem svijeta

Kako u odmor uključiti još malo zabave?

Image: Buro247.ru

Ako vam interijeri uobičajenih hotelskih soba više nisu zanimljivi, uvijek postoje i druge opcije. Donosimo vam 5 svjetskih hotela koji su se dizajnom odlučili za nešto drugačije

Kao i u svim životnim sferama, hotelska industrija se razvija u skladu sa željama svojih gostiju, pa se tako uvijek traži nešto još bolje, drugačije i zanimljivije, kako bi zadovoljilo i najzahtjevnijeg gosta. Kako bi se odmaknuli od uobičajenog dizajna interijera i stvorili nešto drugačije, ovi hoteli diljem svijeta su osmislili različite kreativne koncepte koji bi svojim tematskim dizajnom mogli privući goste željne avanture.

Bond. James Bond.

Pariški hotel Seven nudi svojim gostima iskustvo odsjedanja u sobi koja je uređena onako kako vlasnici zamišljaju da bi soba Jamesa Bonda trebala izgledati. Soba je opremljena lažnim oružjem, tajnim pretincima i odjeljcima, lakiranim namještajem, kožnim naslonjačima i duhom avanture. Vječni neženja James Bond ostavio je svoj pečat u ovoj cool sobi, a vi sad u njoj možete popiti jedan martin, "protresen, ne promiješan" baš poput stvarnog agenta 007.

Top 5 tematskih hotela diljem svijeta (фото 1)

Top 5 tematskih hotela diljem svijeta (фото 2)

Let u nebo

Hostel Jumbo Stay u Švedskoj pretrpan je posjetiteljima. Pitate se zašto? Zato što je hostel smješten u trup Boeinga 747, prizemljenog na stockholmskom aerodromu Arlanda. Za smiješnu cijenu moći ćete noć provesti u pilotskoj kabini, dok će vas posluživati prave stjuardese. Uistinu unikatno iskustvo, koje ćete, doduše, morati rezervirati daleko unaprijed jer je potražnja vrlo velika.

Top 5 tematskih hotela diljem svijeta (фото 3)

Top 5 tematskih hotela diljem svijeta (фото 4)

Gdje spava Batman?

Na Tajvanu imate priliku iskusiti kako bi bilo živjeti poput Batmana. Luksuzno opremljena soba ispunjena je motivima šišmiša, zaštitnim znakom Batmana, a nudi vam se i prilika uživanja u jacuzziju unutar sobe. Odijelo vam, nažalost, neće ponuditi, ali zato možete razgledati repliku Batmobilea.

Top 5 tematskih hotela diljem svijeta (фото 5)

Gangsterski odmor

Sobe u jednom hotelu Las Vegasa uređene su poput gangsterskog okršaja, a vi ćete spavati u samom njegovom središtu - krevetu koji je poprište krvavog zločina. Sama ideja izaziva jezu, ali niti ne sumnjamo kako će ljubitelji avanture i adrenalina pohrliti u ovaj hotel.

Top 5 tematskih hotela diljem svijeta (фото 6)

Hotel za djecu u duši

Legoland California Resort posvećen je čemu drugom, nego li LEGO kockicama. Sva djeca i oni koji se tako osjećaju mogu odmor provesti u tematskim LEGO svjetovima, gdje se održavaju borbe pirata, avanture u srednjovjekovnim dvorcima ili susreti kauboja i Indijanaca. Sobe su uređene točno u tom LEGO stilu koji svi volimo.

Top 5 tematskih hotela diljem svijeta (фото 7)

Top 5 tematskih hotela diljem svijeta (фото 8)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više