Search

Torel Avantgarde: boutique hotel koji nas je očarao na prvi pogled!

Torel Avantgarde: boutique hotel koji nas je očarao na prvi pogled!

Još jedan razlog za posjetiti Porto


Image: PR,
screenshot

Razloge za putovanja uvijek možemo naći, a osobito kada su u pitanju destinacije kao što je Porto. Ovoga puta donosimo vam prekrasan boutique hotel u koji ćete se zaljubiti na prvi pogled...

Torel Avantgarde novi je luksuzni hotel s pet zvjezdica, koji je svoja vrata otvorio u rujnu 2017. godine. Ovaj Boutique hotel koncipiran je po načelima avangarde, a koncept potječe od same zgrade hotela koja je sagrađena 1940-ih. Kao i avangardni umjetnici, vlasnici ovog hotela su htjeli stvoriti nešto potpuno novo, ali ovoga puta u ponudi i izgledu samoga hotela. Njihova vizija je bila stvoriti mjesto u kojem umjetnost nije samo dodatak, već nešto što na svakom mjestu ima središnju pozornicu. Kao rezultat, nastao je Torel Avantgarde, hotel u kojem možete potpunosti uroniti u umjetnost te ju apsorbirati u svim njezinim izrazima. Kako sami voditelji hotela kažu: "Ovo je prostor gdje živi umjetnost, može se osjetiti dodir umjetnosti te srce i strast samih umjetnika".

Torel Avantgarde: boutique hotel koji nas je očarao na prvi pogled! (фото 1)

No, kada stavimo po strani njihovu želju da istaknu umjetnost i fokusiramo se na sami izgled hotela, na pamet nam pada samo jedna riječ - fantastično! Svaka soba je u potpunosti drugačija i odiše identitetom, odnosno odlikama umjetnika i njegove umjetnosti čije ime soba nosi. Da, svaka soba u ovom hotelu nosi ime jednog slavnog avangardnog umjetnika iz različitih područja. Tako možete odsjesti u sobi Joan Miro, Alberto Giacometti, Salvador Dali, ali i u sobi Janis Joplin, Oscar Wilde, Charles Chaplin ili Albert Einstein. Kraljevska soba pak nosi ime Leonarda da Vincija. Hotel u svojoj ponudi ima i izvrstan bar i restoran "Digby" iz kojeg možete uživati u pogledu na rijeku Douro i prekrasan gradić Vila Nova de Gaia. Uz to se možete opustiti u Spa centru ili uživati u suncu i kupanju pored bazena. Zbog svoje prekrasne lokacije, zanimljivog koncepta i prekrasnog interijera, ovaj hotel se već nalazi na listi želja mnogih svjetskih putnika. Ako vas je jednako oduševio kao i nas, svakako pogledajte njihovu službenu stranicu.

Torel Avantgarde: boutique hotel koji nas je očarao na prvi pogled! (фото 2)

Torel Avantgarde: boutique hotel koji nas je očarao na prvi pogled! (фото 3)

Torel Avantgarde: boutique hotel koji nas je očarao na prvi pogled! (фото 4)

Torel Avantgarde: boutique hotel koji nas je očarao na prvi pogled! (фото 5)

Torel Avantgarde: boutique hotel koji nas je očarao na prvi pogled! (фото 6)

Torel Avantgarde: boutique hotel koji nas je očarao na prvi pogled! (фото 7)

Torel Avantgarde: boutique hotel koji nas je očarao na prvi pogled! (фото 8)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više