Search

U Dubaiju će se graditi luksuzni Bvlgari resort

U Dubaiju će se graditi luksuzni Bvlgari resort

U suradnji s tvrtkom Meraas


Image: buro247.ru

Na posebnoj konferenciji za novinare održanoj prije dva dana dubajska tvrtka Meraas i modna kuća Bvlgari objavili su kako kreću u zajednički projekt izgradnje luksuznog turističkog kompleksa kuće Bvlgari u Dubaiju

Poznate svjetske modne kuće nastavljaju osvajati svijet jedinstvenih interijera. Nakon kuće Bottega Veneta, koja se može pohvaliti tekućim projektom izgradnje luksuzne rezidencije u Berlinu, stižu nam novosti i o suradnji između kuće Bvlgari i dubajske tvrtke Meraas. 

Buduća lokacija resorta Bvlgari nije odabrana slučajno. Vodstvo kuće Bvlgari odabralo je Dubai u nadi da će njegovo stanovništvo s radošću prihvatiti uzbudljivu inicijativu brenda.   

Turistički kompleks Bvlgari u Dubaiju, koji će se prostirati na 58 tisuća kvadratnih metara, potpisuje talijanski arhitektonski studio Antonio Citterio Patricia Viel and Partners. Kompleks će brojati 167 apartmana, 6 penthouse apartmana i 15 vila, dok će interijer krasiti tradicionalni atributi estetike karakteristične za kuću Bvlgari: uređeni vrtovi, bazeni, fitness dvorane, restorani i marina za jahte. 

Potpredsjednik kuće Bvlgari, Silvio Ursini, izjavio je: "Ponosni smo na partnerstvo s tvrtkom Meraas koje će rezultirati osobitim pečatom talijanskog stila koji će biti ugrađen u vizuru Dubaija. Realizacija resort kompleksa Bvlgari očekuje se tijekom 2017. godine."

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više