Search

U Lisabonu smo pronašli 5 odličnih smještaja koje možete unajmiti

U Lisabonu smo pronašli 5 odličnih smještaja koje možete unajmiti

Od minimalizma preko moderne


Image: PR

Ako se na vašoj listi ovogodišnjih destinacija nalazi Lisabon, onda svakako obratite pažnju na ove stanove i kuće koje će svojim uređenjem i estetikom itekako naglasiti sveopći dojam vašeg boravka

Dolaskom toplijeg vremena sve više ljudi odlučuje se ne planiranje putovanja. Povedeni tom činjenicom, za oko nam je zapeo Lisabon, glavni grad Portugala koji bi svakako trebalo posjetiti. Mnoge je oduševio, a ističe se prije svega spomenicima kulture, tvrđavama, zanimljivim gradskim i živopisnim ulicama, svojom gastro ponudom, naravno, bogatim noćnim životom te izuzetno toplom i prijateljskom atmosferom. No, svemu tome prethodi i dobro odabran privremeni smještaj, a mi vam u nastavku donosimo tako prijedlog kuća/stanova koje možete unajmiti, a koje će vas svojim uređenjem i stilom oduševiti…

 

Baixa House


U Lisabonu smo pronašli 5 odličnih smještaja koje možete unajmiti (фото 1)
Riječ je o stanu koji je smješten u zgradi u staroj gradskoj jezgri. Cijeli prostor je restauriran i obnovljen, a u njemu su primjetni portugalski elementi koji su nerijetko pronađeni na njihovim autentičnim buvljacima. Stan je uređen u svijetlim bojama u kombinaciji s drvom, a veliki plus mu je prirodno osvjetljenje. Cijena noćenja po osobi je 95 eura.


Minimalistička vila

U Lisabonu smo pronašli 5 odličnih smještaja koje možete unajmiti (фото 2)
Ova vila pravi je primjerak moderne arhitekture gdje glavnu riječ vode beton i staklene stijene. Može se pohvaliti s tri spavaće sobe, vrlo minimalistički uređenim interijerom, vrtom i bazenom. Smješten je u rezidencijalnom djelu Lisabona, ali ne daleko od centra grada. Vrlo je stajliš i na mirnom mjestu. Cijena noćenja za šest osoba je 600 eura.


Liberdade luxury

U Lisabonu smo pronašli 5 odličnih smještaja koje možete unajmiti (фото 3)
Smještaj je ovo koji se nalazi u glavnoj lisabonskoj shopping ulici. Karakteriziraju ga prozori od poda do stropa kojima je cijeli stan okružen, a uređen je pomalo u klasičnom stilu gdje dominiraju bjelina i drveni parket kao kontra. Za ovo luksuzno izdanje stana po noći trebat ćete izdvojiti 595 eura. 


Casa da Rampa

U Lisabonu smo pronašli 5 odličnih smještaja koje možete unajmiti (фото 4)
Za ovu arhitektonsku poslasticu zaslužan je lokalni arhitekt Federico Valsassina. Kuća je ovo koja je idealna za obitelji s djecom jer ima spavaonice i sadržaj predviđen za djecu. Nalazi se 30 minuta vožnje od centra Lisabona, ali je zato blizu plaže, a sama kuća okružena je šumom. Cijene je 850 eura po noći, a može primiti šest osoba.


Architectural Alcantara

U Lisabonu smo pronašli 5 odličnih smještaja koje možete unajmiti (фото 5)

Iza tradicionalne fasade krije se jedan posve moderan minimalistički smještaj. Riječ je o jednostavnom dvosobnom apartmanu koji je projektirao José Adrião Arquitectos, a ono što će vas oduševiti u njemu je zastupljena bjelina, puno prirodne svjetlosti, a dnevni boravak i kuhinja imaju izlaz u prekrasan vrt - idealan za ljetna večernja druženja. Cijena po noći za četiri osobe iznosi 75 eura.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više