Search

U ovom hotelu možete odsjesti potpuno besplatno, ali samo pod jednim uvjetom

U ovom hotelu možete odsjesti potpuno besplatno, ali samo pod jednim uvjetom

The Check Out Suite u švedskom Hotelu Bellora osmislio je veliki izazov


Image: PR

"Što ste manje online, to vam je soba u hotelu jeftinija ili pak u potpunosti besplatna." Tako glasi slogan nove cool ponude Hotela Bellora u Gothenbergu u Švedskoj. Kažu kako je cijela ideja nastala iz činjenice kako smo svi zapravo ovisni o online životu i društvenim mrežama te da im je cilj s ovom akcijom potaknuti goste da se posvete sebi i svojim obiteljima i da barem nakratko napuste online svijet.

Naime, u svom jednom hotelskom apartmanu, koji su prigodno nazvali The Check Out Suite postavili su tako pametnu noćnu svjetiljku Skarmfri. Njezina uloga je u cijeloj priči prilično bitna jer je ona svojevrsni kanal za bežični internet u sobi na koji se gost spaja, ali ujedno prati i vrijeme provedeno online. Ako osoba koja surfa previše vremena provede online i skrolajući po društvenim mrežama, što je u hotelu procijenjeno na period od 30 minuta na više po osobi, svjetiljka će izdati upozorenje u obliku crvene svjetlosti, a cijena smještaja će se odmah početi naplaćivati i u konačnici će ovisit će o tome koliko ste vremena u tom slučaju prekoračili ili uopće niste, kada vam boravak u hotelu uopće neće biti naplaćen. 

U ovom hotelu možete odsjesti potpuno besplatno, ali samo pod jednim uvjetom (фото 1)

Iz hotela posebno naglašavaju da to nije "kazna" nego svojevrsni izazov s, nadaju se, pozitivnim ishodom za sve, a za koji se nadaju da će uroditi plodom za sveopće dobro. "Nama je bitno poticati ljude da se međusobno socijaliziraju. Ovo je jedan poseban koncept koji će biti poseban izazov u ovom današnjem modernom društvu. Veselimo se svemu i nadamo da će se razvijati u smjeru kojem želimo" poručila je Mariana Valderrama Gaete, hotelska menadžerica. Svi koji su zainteresirani za ovu avanturu u smislu testiranja samih sebe mogu se prijaviti do 6. veljače, nakon čega slijedi selekcija i objava odabranih za ovaj cool eksperiment. 

U ovom hotelu možete odsjesti potpuno besplatno, ali samo pod jednim uvjetom (фото 2)

U ovom hotelu možete odsjesti potpuno besplatno, ali samo pod jednim uvjetom (фото 3)

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više