Search

U Parizu je otvoren divan boutique hotel iz kojeg ne morate, a nećete niti htjeti izaći

U Parizu je otvoren divan boutique hotel iz kojeg ne morate, a nećete niti htjeti izaći

Hôtel Particulier Villeroy ima baš sve što vam je potrebno za odmor iz snova

Tekst: M.M.


Francuska je metropola prije niti mjesec dana postala bogatija za još jedan fenomenalan boutique hotel koji će vas, ako ste u potrazi za smještajem (i uslugom) dostojnim aristokracije, blago rečeno ostaviti bez daha.

Smješten u 8. arondismanu, pariškom "zlatnom trokutu" i jednom od najchic, ali i najluksuznijih kvartova ne samo u gradu već i na svijetu, Hôtel Particulier Villeroy nudi apsolutno sve što biste htjeli i očekivali od hotela tog ranga: vrhunski opremljenu teretanu (i osobnog trenera), batlera koji vam je na raspolaganju 24 sata u danu, ekskluzivni restoran i bar, grijano dvorište s kaminom, spa i još cijeli niz stvari za koje niste niti znali da vam trebaju kao što je, primjerice, besplatno laštenje cipela - ostavite ih navečer, a ujutro vas dočekaju kao nove.

U Parizu je otvoren divan boutique hotel iz kojeg ne morate, a nećete niti htjeti izaći (фото 1)

U Parizu je otvoren divan boutique hotel iz kojeg ne morate, a nećete niti htjeti izaći (фото 2)

U Parizu je otvoren divan boutique hotel iz kojeg ne morate, a nećete niti htjeti izaći (фото 3)

Ovaj luksuzni hotel ima tek 11 soba, to jest smještajnih jedinica. Tu su dva luksuzna apartmana, pet manje luksuznih apartmana (radi se o tome da se za razliku od prvih ne protežu na gotovo 120 metara kvadratnih nego su upola manji) te četiri "obične" sobe. Sve smještajne jedinice opremljene su vrhunskim namještajem, kupaonice su uglavnom okupane u mramoru, posteljina je izrađena od najfinijeg talijanskog lana, a jastuci na kojima ćete spavati najbolji su u cijeloj Francuskoj.

U Parizu je otvoren divan boutique hotel iz kojeg ne morate, a nećete niti htjeti izaći (фото 4)

U Parizu je otvoren divan boutique hotel iz kojeg ne morate, a nećete niti htjeti izaći (фото 5)

U Parizu je otvoren divan boutique hotel iz kojeg ne morate, a nećete niti htjeti izaći (фото 6)

U ekskluzivnijim smještajnim jedinicama imat ćete i vlastitu kuhinju u kojoj možete kuhati sami, no najvjerojatnije ćete se odlučiti angažirati osobnog chefa koji vam stoji na raspolaganju, a dočekat će vas i selekcija relevantnih svjetskih izdanja kao i osvježenje dobrodošlice. Nakon napornog dana, odmorite se u in house wellnessu koji osim saune, parne kupelji, jacuzzija i grijane terase za opuštanje nudi i cijeli niz luksuznih kozmetičkih tretmana od uljnih rituala i masaža kozmetikom prestižnog francuskog brenda L'Officine Universelle Buly 1803 s kojim hotel ima ekskluzivnu suradnju.

U Parizu je otvoren divan boutique hotel iz kojeg ne morate, a nećete niti htjeti izaći (фото 7)

U Parizu je otvoren divan boutique hotel iz kojeg ne morate, a nećete niti htjeti izaći (фото 8)

Večer je, pak, rezervirana za posjet vrhunskom hotelskom restoranu Trente-Trois kojim upravlja Michelllinovom zvjezdicom nagrađeni chef Sebastien Sanjou. Naravno, sve što hotelski restoran poslužuje moguće je dobiti i u sobu, i to na jednako ekskluzivan način. Večer završite u zlatnim listićima optočenom interijeru bara Jean Goujon gdje možete kušati selekciju vrhunskih klasičnih koktela reinterpretiranih od strane hotelskog miksologa, uživati u čaši šampanjca ili nekom od vrhunskih japanskih viskija - Hôtel Particulier Villeroy ima jednu od najvećih kolekcija u cijelom Parizu.

U Parizu je otvoren divan boutique hotel iz kojeg ne morate, a nećete niti htjeti izaći (фото 9)

U Parizu je otvoren divan boutique hotel iz kojeg ne morate, a nećete niti htjeti izaći (фото 10)

Leave a comment

više