Search

U Parizu otvoren prvi plutajući hotel i bar

U Parizu otvoren prvi plutajući hotel i bar

OFF Paris Seine

Image: buro247.ru

Atraktivan plutajući moment danas je postao sve prisutniji i poželjniji, pa je tako i Pariz dobio svoj prvi plutajući boutique hotel na rijeci Seni s najljepšim pogledom

Plutajući projekti u svijetu uzeli su maha, ali u pozitivnom i vrlo atraktivnom kontekstu. Tako je Pariz odnedavno postao bogatiji za prvi plutajući boutique hotel i to na samoj rijeci Seni koji je u biti preuređeni katamaran. OFF Paris Seine osim neobičnog iskustva, nudi 54 luksuzno i moderno uređene sobe, 4 apartmana te bar s panoramskim pogledom na rijeku i šarmantne pariške pejzaže, kojima nitko ne može odoljeti. Zanimljivost cijelog zdanja leži u činjenici kako je vanjski izgled transformirajući i podložan refleksijama s obzirom na površinu vode i to kroz cijeli dan. Hotel je inače pozicioniran na najpopularnijem pariškom mjestu, 21. arondismanu, između d'Austerlitz i Gare De Lyon, inače četvrti koja je u posljednje vrijeme doživjela značajan procvat, a koji sve više kombinira moderne trendove s vrijednom i nezaobilaznom povijesnim momentom kvarta. Cijene noćenja u ovom impresivnom plutajućem hotelu, koje ujedno ima i restoran, prekrasnu terasu te, naravno bazen, kreću se od 160 do 450 eura.

U Parizu otvoren prvi plutajući hotel i bar (фото 1)U Parizu otvoren prvi plutajući hotel i bar (фото 2)U Parizu otvoren prvi plutajući hotel i bar (фото 3)U Parizu otvoren prvi plutajući hotel i bar (фото 4)U Parizu otvoren prvi plutajući hotel i bar (фото 5)U Parizu otvoren prvi plutajući hotel i bar (фото 6)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više