Search

U potrazi ste za drugačijim odmorom? Provjerite što nudi hotel Rooster na Antiparosu

U potrazi ste za drugačijim odmorom? Provjerite što nudi hotel Rooster na Antiparosu

Tekst: BURO.

Paros je dugo bio ona skrivena destinacija koja nudi sve kao i mnogo poznatiji Cikladi, ali u jednom umjerenijem obujmu. Ovaj prelijepi otok odavno nije na listi manje poznatih, budući da se nalazi na svakoj „umjesto Mykonosa posjetite ovo mjesto“ listi, a sve je više i vrlo finih dizajn hotela kao što je Parílio. I što se dogodi kada stigne četa turista? Sve se izmješta malo dalje, u ovom slučaju na otočić do, prešarmantni Antiparos.

U potrazi ste za drugačijim odmorom? Provjerite što nudi hotel Rooster na Antiparosu (фото 1)
U potrazi ste za drugačijim odmorom? Provjerite što nudi hotel Rooster na Antiparosu (фото 2)
U potrazi ste za drugačijim odmorom? Provjerite što nudi hotel Rooster na Antiparosu (фото 3)

Antiparos je smješten nepuna dva kilometra od Parosa i postoji trajekt koji nekoliko puta dnevno prevozi turiste, tako da je lako uzeti najbolje od oba mjesta kada tu odmarate. Ovog ljeta otvoren je hotel koji će vas prikovati za Antiparos, posebno ako želite malo istinskog odmora, uz gastronomski užitak. Jer The Rooster je baš tako zamišljen, kao lokacija za punjenje baterija i preko vrha.

U potrazi ste za drugačijim odmorom? Provjerite što nudi hotel Rooster na Antiparosu (фото 4)
U potrazi ste za drugačijim odmorom? Provjerite što nudi hotel Rooster na Antiparosu (фото 5)
U potrazi ste za drugačijim odmorom? Provjerite što nudi hotel Rooster na Antiparosu (фото 6)

Radi se o pravoj mjeri uživanja u jednostavnim i suvremenim stvarima. Sve sobe gledaju na more, a u svako doba dana možete uživati u grčkoj salati za koju sastojci stižu iz hotelskog organskog vrta, dok navečer možete ispijati piće u romantičnom skrivenom vrtu. Tu su i malo luksuzniji užici kao što je otvoreni bazen u svakoj vili (ima ih 17), kao i tuš na terasi, kao i spa centar u kojem će se pobrinuti da zaboravite na sve probleme. Ideja je da apsolutno razmaze sve svoje goste i kući ih pošalju u boljem mentalnom i fizičkom stanju.

U potrazi ste za drugačijim odmorom? Provjerite što nudi hotel Rooster na Antiparosu (фото 7)
U potrazi ste za drugačijim odmorom? Provjerite što nudi hotel Rooster na Antiparosu (фото 8)
U potrazi ste za drugačijim odmorom? Provjerite što nudi hotel Rooster na Antiparosu (фото 9)

Vlasnica Athanasia Comninos je blisko surađivala s biroom VOIS kako bi sve izgledalo u skladu s mjestom gdje se nalazi, ali kako bi već na prvi pogled gosti vidjeli da se tu radi o konceptu diskretnog luksuza u kojem će uživati sva osjetila. Athanasia posebno preporučuje gostima da posjete spa centar odnosno House of Healing koji nudi satove joge, zvučne kupke, Shirodhara tretmane i masaže. A svi oni koji su za aktivniji odmor jednostavno mogu prošetati do recepcije i zakazati satove kite surfinga. Možda da presiječete kišni rujan s jednom ovakvom epizodom?

Related articles

Buro 24/7 Selection

više