Search

U Puli otvoren odličan tematski hostel

U Puli otvoren odličan tematski hostel

Rock Palace Hostel

Image: Rock Palace Hostel

Prvi je ovo tematski hostel u Puli koji se može pohvaliti sjajno uređenim sobama, ali i cijelim interijerom koji je posvećen rock glazbi

Godine 1994. u Puli je otvoren Rock Caffe, te je zahvaljujući godinama ustrajnog rada na kvalitetnom programu temeljenom na blues i rock glazbi postao omiljena baza svim ljubiteljima rocka i bluesa u Puli. Brojni su glazbenici iz Hrvatske i inozemstva nastupili na pozornici pulskog Rock Caffea, a brojni su i vrhunski te nezaboravni provodi koji su se dogodili upravo tu. Nakon 22 godine uspješnog rada Rock Caffea Pula, rock’n’roll priča se s te pozornice proširila i na jedinstven hostel pod nazivom Rock Palace. U neposrednoj blizini spomenutog cafea, nedavno je otvoren odličan hostel Rock Palace gdje možete prenoćiti u tematskim sobama. A s obzirom da se nalazi odmah uz Rock Caffe u samom centru grada Pule, tako nakon provoda nije potreban prijevoz do vaše sobe.

U Puli otvoren odličan tematski hostel (фото 1)

Inače, Rock Palace Hostel sastoji se od pet sjajno realiziranih tematskih soba : Backstage, The Beatles, AC/DC, The Rolling Stones i Queen, a ima i nezaobilaznu krovnu terasu. Detalje unutrašnjosti hostela osmislio je tim Rock Caffea Pula koji iza sebe broji 22 godine radnog iskustva, te opširnog poznavanja rock kulture. Ulaskom u Rock Palace, ulazite u vremeplov rock kulture od 50-ih do 90-ih godina prošlog stoljeća. Inače, Pula je grad s dugom tradicijom rock’n’rolla, a ekipa Rock Caffea i dalje će se kao i do sada truditi da rock’n’roll i dalje živi u tom gradu. Zato, svi vi koji volite rock i blues, "Welcome to Rock Caffe Pula & keep on rockin’", poručuju iz novootvorenog hostela.

U Puli otvoren odličan tematski hostel (фото 2)U Puli otvoren odličan tematski hostel (фото 3)U Puli otvoren odličan tematski hostel (фото 4)U Puli otvoren odličan tematski hostel (фото 5)U Puli otvoren odličan tematski hostel (фото 6)U Puli otvoren odličan tematski hostel (фото 7)U Puli otvoren odličan tematski hostel (фото 8)U Puli otvoren odličan tematski hostel (фото 9)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više