Search

U Splitu je otvoren elegantan i profinjen hotel

U Splitu je otvoren elegantan i profinjen hotel

Hotel Ora može se pohvaliti s četiri zvjezdice


Image: Ivan Ivanišević

Riječ o novom konceptu hotela - tzv. hollyworku koji podrazumijeva spoj rada i odmora, koji cilja na krilaticu "work hard, enjoy hard" i namijenjen je mladim profesionalcima koji istinski uživaju u tome što rade, no uz posao traže i druge užitke...

Po mnogima ''najlipši grad na svitu'', Split, mjesto je koje nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Kao jedna od omiljenih europskih destinacija za ljetovanje, predstavlja idealnu kombinaciju bogate kulturne i povijesne baštine, prelijepih prirodnih ljepota, ležerne i opuštene atmosfere i životnog mota njegovih stanovnika joie de vivre.

U Splitu je otvoren elegantan i profinjen hotel (фото 1)

Turistička ponuda grada u posljednjih nekoliko godina naprosto je procvjetala, zahvaljujući čemu Split proživljava ponovnu renesansu. Novi, sjajni restorani, barovi, klubovi i hoteli niču na svakom koraku, a posljednji u nizu otvorio je svoja vrata pred nekoliko tjedana. Radi se o nadasve elegantnom i profinjenom hotelu s četiri zvjezdice zanimljivog naziva - Ora. Riječ Ora prevedena na talijanski jezik označava vrijeme, stoga se, u tom duhu, zanimljivi satovi različitih stilova provlače kroz cjelokupan prostor, od recepcije preko hodnika do soba.

U Splitu je otvoren elegantan i profinjen hotel (фото 2)

Dizajn interijera nosi potpis renomiranog arhitekta Antuna Šverka, iz ateljea Šverko i Šverko, koji je uspješno ostvario zamišljenu viziju vlasnika, stvorivši tako ugodan, topao i jednostavan, a opet iznimno moderan i pročišćen prostor, u kojem će se svaki gost osjećati kao kod kuće. U interijeru prevladavaju geometrijski oblici, pomalo eklektičan dizajn, efektni uzorci i upadljive boje, od kojih se najviše ističe interesantna kombinacija žarko žute i smirujuće sive boje. Sofisticiranosti i izuzetnoj skladnosti prostora pridonosi opuštajuća rasvjeta, sofisticiran dizajn, prirodni materijali korišteni u uređenju, od kojih se posebice izdvaja visokokvalitetno drvo te izuzetna posvećenost detaljima.

U Splitu je otvoren elegantan i profinjen hotel (фото 3)

Gostima su na raspolaganju 24 prostrane i luksuzno uređene dvokrevetne sobe, opremljene u skladu s najnovijim suvremenim trendovima i potrebama gostiju. Hotel je zamišljen i kao baza za goste koji poslovno dolaze u Split, stoga je za potrebe poslovnih sastanaka, konferencija, seminara te ostalih sličnih manifestacija osigurana konferencijska dvorana, s kapacitetom do 50 osoba. Od dodatnog sadržaja izdvaja se još fitness dvorana, gdje u klimatiziranom ambijentu opremljenim suvremenim spravama za tjelovježbu i audio vizualnom opremom, gosti mogu provesti svoje slobodno vrijeme.

U Splitu je otvoren elegantan i profinjen hotel (фото 4)

Luksuznim poslovnim hotelima poput ovog, sam grad Split širi svoju turističku ponudu novim konceptom o kojem ćemo zasigurno uskoro sve više slušati. Radi se o tzv. hollyworku, novom zanimljivom spoju rada i odmora, koji cilja na krilaticu "work hard, enjoy hard" za mlade profesionalce koji istinski uživaju u tome što rade, no uz posao traže i druge užitke.

Tijekom pred i post sezone, hotel Ora je tako savršen izbor za sve one koji poslovno dolaze u Split, dok je  tijekom ljetnih mjeseci izvrstan odabir za turističke dolaske, bilo individualne ili pak grupne, s obzirom na to da je u neposrednoj blizini omiljene plaže Žnjan, prelijepe pripadajuće šetnice, kao i popularnih shopping centara. Također, smješten je tek dva kilometra od centra, idealno za sve one koji žele izbjeći gradsku gužvu, a opet biti dovoljno blizu samog centra Splita, kako bi nesmetano uživali u svim njegovim povijesnim i kulturnim znamenitostima.

U Splitu je otvoren elegantan i profinjen hotel (фото 5)

U Splitu je otvoren elegantan i profinjen hotel (фото 6)

U Splitu je otvoren elegantan i profinjen hotel (фото 7)

U Splitu je otvoren elegantan i profinjen hotel (фото 8)

U Splitu je otvoren elegantan i profinjen hotel (фото 9)

U Splitu je otvoren elegantan i profinjen hotel (фото 10)

više