Search

U Varaždinu otvoren prvi boutique hotel

U Varaždinu otvoren prvi boutique hotel

Boutique hotel "Park"


Image: Promo

Hotel Park smješten je na jedinstvenoj lokaciji u povijesnoj jezgri Varaždina, gradu koji je proglašen "hrvatskim baroknim draguljem"

Nedavno otvoren "Hotel Park" smješten je na jedinstvenoj lokaciji u povijesnoj jezgri grada Varaždina i rubovima gradskog parka. Osim posebnosti jedinstvene lokacije smješten je u kategoriju hotela s 4 zvjezdice, koji osim vrhunske usluge i vrhunskog ugođaja nudi brojne sadržaje. Mini wellness za opuštanje, restoran i kavana, ali i kongresni sadržaji predstavljaju oazu za poslovnjake, ali i za sve one koji su se došli odmoriti. Hotel raspolaže s 19 prostranih te moderno uređenih smještajnih jedinica s pogledom na park, a sobe se razlikuju prema trima različitima cjelinama. Tako možete uživati u retro ugođaju, luksuznim, ali i prostranim sobama. 

U Varaždinu otvoren prvi boutique hotel (фото 1)

Restoran hotela smješten je u posebnom atraktivnom prostoru koji se otvara prema prekrasnom parku, a ponuda jela temelji se na viziji vrhunske gastronomske ponude lokalnih jela i moderne kuhinje uz ponudu izvrsnih vina i pića. Uz restoran se nalazi kavana u kojoj će gosti moći uživati uz najbolju kavu i pomno odabrane slastice. Namijenjena je svim hotelskim gostima, kao i svim posjetiteljima ili pak slučajnim prolaznicima. Jedinstvena lokacija i maštovite tematske ponude ovo mjesto čine idealnim, a vrhunsko osoblje omogućit će vam da se osjećate posebno i da zadovoljite svoja očekivanja. Neponovljiv pogled na park i kulturne spomenike stvara ugodnu atmosferu, a boutique hotel "Park" je još jedan razlog da posjetite Varaždin. 

U Varaždinu otvoren prvi boutique hotel (фото 2)

U Varaždinu otvoren prvi boutique hotel (фото 3)

U Varaždinu otvoren prvi boutique hotel (фото 4)

U Varaždinu otvoren prvi boutique hotel (фото 5)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više